2011. április 30., szombat

Gauswheel - Magyar találmány a városi közlekedésben

A legutóbbi Viva Trend forgatáson alkalmam volt kipróbálni egy új magyar találmányt, a Gauswheelt. A görkori, gördeszka, bicaj és roller után ez egy új közlekedési eszköz, amivel száguldozni lehet a városban.  

2011. április 28., csütörtök

Kalicka Bistro - jó kávé mellé, kortárs művészek

Szerkesztőként sokszor kell helyszíneket találnom egy forgatásra, és mivel trend magazinnál dolgozom, próbálok minél színesebb, egyedibb helyet találni. Így ismertem meg a Kalicka Bistrot is, ahol nagyon szívesen fogadták a stábot.

2011. április 17., vasárnap

Az idei első szabadtéri WAMP

Izgatottan vártam április 17-ét, mert már jó előre elterveztem, hogy kilátogatok életem első, szabadtéri WAMP-jára.

2011. április 14., csütörtök

Buborék bolt

Blogomon olyan helyeket is szeretnék bemutatni ahol egyedi, kreatív, hasznos, vagy design tárgyakat lehet kapni. A Buborék boltba akkor botlottam bele amikor épp allergia vizsgálatra siettem a Moszkva tér közelében. Amint megpillantottam a színes kirakatot, egyből tudtam, hogy ez az én helyem, és hogy a vizsgálat még várhat magára :)

2011. április 4., hétfő

Darage Design - Trendi és egyedi bőrkarkötők

Ha szeretnétek egy olyan kiegészítővel feldobni a ruhatáratokat, ami nagyon is divatos, szinte mindenhez passzol, és akár évekkel később is bátran hordhatjátok, akkor most bemutatom nektek a Darage Design kollekcióját és kitalálóját.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...