2011. június 30., csütörtök

Bárcsak minden cipő Anna Zaboeva volna!

A legtöbb művészben azt irigylem, hogy másokkal ellentétben egyszerűen ráéreznek arra miben a legjobbak, és ösztönösen alkotnak. Nem kell több év, mire kitalálják, mik lesznek, ha nagyok lesznek, a belső érzékükre hagyatkozva, nem mást és a trendeket követve, egyedi dolgokat hoznak létre. Közéjük tartozik az orosz származású Anna Zaboeva is, a Pleasemachine márka kitalálója és cipőtervezője.  

Anna Zaboeva

2011. június 24., péntek

Mennyei ízek, Isteni étkek

A múlt héten különleges kulináris élményben volt részem, amikor a barátomat leptem meg szülinapja alkalmából egy esti borozással.  Azon törtem a fejem, hogy vajon a rosé bor mellé milyen kis falatokat készíthetnék, amikor eszembe jutott, hogy a WAMP-on nemrég megkóstoltuk a BÜFÉ Budapest konyha finom pestoit és sajtkrémjeit. Fel is hívtam Horváth Katit, a büfé háziasszonyát, hogy mit ajánlana, és meglepetésemre nem csak tanácsokat adott, hanem el is készített még estére egy isteni diós kalácsot, bagettet és egy vörösboros lilahagyma lekvárt. Kíváncsian vártam, hogy ezek az ízek milyen hatással lesznek majd ránk, és hát elmondhatom, hogy minden egyes falat után csak dicsérni tudtuk a finomságokat.

2011. június 11., szombat

Variálható táskák és életre kelt divatbabák

Mi, nők, szeretjük teletömni a táskánkat egy csomó aprósággal, hogy a lehető legtöbb esetre felkészülve, tuti nálunk legyen minden. Ezzel addig nincs is semmi baj, amíg meg nem unjuk, hogy már három hete ugyanazzal a táskával járkálunk, és le szeretnék cserélni. Ehhez át kell pakolnunk mindent, ami ugye nagy macera, de gondoljunk bele, milyen egyszerű lenne, ha csak a táska előlapját kellene lecserélnünk?! – pontosan egy ilyen élethelyzet ihlette meg Szabó Mártit, a Buttondoll Design alkotóját.


2011. június 7., kedd

Kedvenc sminkesem legszebb munkái

Remélem már tudjátok, hogy a PandArte blog legfőbb célja, a kreatív emberek bemutatása és az ő alkotásaik megismertetése minél szélesebb körben. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy most egy olyan kozmetikusról, sminkesről írok, akinek a munkái szerintem nagyon látványosak, tehetsége pedig vele született.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...