2011. augusztus 26., péntek

Last minute: Irány a tenger!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azon kaptam magam, hogy egyre több tengerész stílusú kiegészítő van a szobámban. A szerelem akkor kezdődött, amikor pár éve Hollandiában töltöttem egy hetet az egyik ismerősünk jóvoltából, így bepillantást nyerhettem az ottani lakások hangulatába, és az üzletek kínálatába is. Nézzétek csak meg, hogy mit láttam, amikor kinéztem az ablakon…hát csoda, hogy a hatalmába kerített a tengerész stílus?!

 Holland kilátás Holland enteriőr üzlet

2011. augusztus 18., csütörtök

Bolt vadászat

A minap a nyakamba vettem a budapesti belvárost, mert már régóta szerettem volna írni nektek olyan boltokról, ahova mindenképp érdemes benézni, ha épp ajándékot kerestek, vagy csak egy kicsit szeretnétek feltöltődni. A voksomat most két kis üzlet mellett tettem le, az egyikben francia és olasz stílusú, vidéki ihletésű tárgyakat vásárolhattok, a másikban pedig magyar kézművesek portékáit tudjátok megcsodálni. Íme bolt vadászatom első két állomása:  

b5 6

2011. augusztus 10., szerda

A kód neve: Bagoly

Tavasszal épp a “Viva Trend” című műsorba forgattunk egy divatanyagot, amikor megtudtam az ottani stylisttól, hogy a bagoly motívum idén divat lesz. Akkor ennek az információnak nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, azóta viszont a baglyok (továbbiakban: uhu, szárnyas, éjjeli madár) meglátásom szerint hatalmukba kerítették  az üzleteket és a vásárlókat. De vajon mi a titkuk ezeknek az éjjeli madaraknak, amiért még a híres amerikai divattervező, Marc Jacobs is nekik szentelte a 2009-es őszi-téli kollekcióját?

2ijk8z9owls

2011. augusztus 2., kedd

Matricát a falra!

Már évek óta imádom a falmatricákat, mert szépek, ötletesek, sokféle létezik belőlük, és egyedien lehet vele dekorálni a lakás bármelyik részét.  Csak rájuk nézel, és máris jó érzés tölt el, hiszen különleges hangulatot varázsolnak az otthonodba, és a te stílusodat tükrözik vissza.

    Riazi Residence 8fbc772e

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...