2011. október 26., szerda

Amikor a bloggereket fotózzák…

Rendhagyó módon most nem egy magyar alkotóról írok nektek, hanem folytatom az előző postomat, amiben már megemlítettem, hogy nem is oly rég a Fashion Guide szervezett nekünk, bloggereknek egy sajtótájékoztatót. Ezen az eseményen nem csak szimplán bemutatkoztunk a sajtó képviseletének, hanem fotóztak is minket, ráadásul több koncepcióban.

 _ZMP0307

2011. október 23., vasárnap

Minden lánynak jár egy kis vadjutka!

Wild Judit olyan mint az ékszerei, bohókás, életvidám, sokszínű és művészi. Ezt volt szerencsém egészen közelről megtapasztalni, amikor együtt fotóztak minket a Fashion Guide sajtótájékoztatóján, ahol az ő alkotásaival képviseltem a blogomat. Sokat nevettünk, beszélgettünk és ötleteltünk.

         vadjutka

2011. október 14., péntek

Kerámia terápia

Emlékszem, hogy általános iskolás koromban anyukám beíratott kerámia szakkörre, amit igazából már akkor sem értettem, hiszen nem volt túl sok kézügyességem. Nem tudtam rajzolni, festeni, gyurmázni, egyszóval semmit, ami legalább megalapozná, hogy én egy ilyen helyre járjak. Túl sokáig nem is látogattam ezeket az órákat, mert apró termetem miatt még az izgalomnak számító koronghoz sem engedtek oda, mindenesetre a “csodás” alkotásaimat anyukám azóta is büszkén őrzi. A napokban viszont felfedeztem egy olyan helyet, ahol pont annyi ügyesség szükséges ahhoz, hogy szép kerámiákat készítsek el, amennyivel rendelkezek, ez pedig a “Made By You”.

Made By You Made By You

2011. október 4., kedd

A textil és a fa színes játéka

Ha valaki gyerekkora óta szenvedélyesen gyűjtögeti a gyöngyöket, textileket, gombokat, szóval bármi olyan dolgot, amiből alkotni lehet, nagy valószínűséggel ösztönösen készül arra, hogy elérkezzen a pillanat, amikor megtalálja egyedi stílusát, amit aztán meg is mutat a nagyvilágnak. Mácsár Andrea életében fél ével ezelőtt következett be ez a momentum, akkor ugyanis hirtelen letisztult előtte a kép, hogy olyan ékszereket szeretne készíteni, amiknél a fa anyagot kombinálja a különböző textilekkel.

Mácsár Andrea Textilékszer  Mácsár Andrea Textilékszer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...