2012. január 29., vasárnap

A Bigyóművek kulisszája

Folytatom a műhelytitkok felkutatását és bemutatását! Ezúttal arra voltam kíváncsi, hogy a “Bigyóművek” üvegékszerei hogyan készülnek, na és persze, arra is, hogy ki az, aki kitalálja, formázza és energiával tölti fel őket!

     Bigyóművek

2012. január 23., hétfő

Mi mindent hordunk a nyakunkban?!

Arra az elhatározásra jutottam, hogy mostantól többet szeretnék postolni Nektek itt a blogomon:) Naponta többször fel szoktam tenni a facebook oldalamra kisebb összeállításokat, azokról a kreatív alkotókról, tárgyakról, amik vagy akik a leginkább megmozgatnak, de úgy érzem ez még mindig nem elég! Éppen ezért egy olyan “mini sorozatot” indítok, ahol még több érdekességet mutathatok be nektek, ezúttal viszont már nem csak magyar alkotóktól. Ezekben a postokban nagyobb szerepet kapnak majd a képek, amiket a világ összes tájáról válogatok össze, hogy minél több kreatív energiát csempészhessek a mindennapjaitokba:)

Induljon is a móka, először olyan, átlagosnak cseppet sem mondható nyakláncokat válogattam össze, amik igazán megdobogtatták a szívemet!

mikrofon nyaklánc  hajókormány nyaklánc

2012. január 17., kedd

A Nemesi Anna gyűrű titka

A legtöbben imádjuk a kulisszatitkokat! Annyira izgalmas dolog, hogy mi zajlik egy kreatív folyamat hátterében, hogy egy alkotásból hogyan lesz kerek egész, ezért gondoltam arra, hogy a mostani postom egy kicsit “műhelytitkosabb” lesz. Nemesi Anna ötvös-ékszerkészítő pedig volt olyan kedves, hogy bepillantást engedett abba, hogy miből lesz a cserebogár, azaz hogyan készül egy ezüst gyűrű.

IMG_0803

2012. január 3., kedd

Tervezzetek Ékszereket - Pályázati felhívás!

Nem nagyon szoktam pályázatokat postolni a blogomon, de most kivételt teszek, hiszen egyrészt ez egy olyan témájú pályázat, ami szorosan kötődik azokhoz a kreatív alkotókhoz, akikről írni szoktam, másrészt pedig én találtam ki a lehetőséget:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...