2012. április 30., hétfő

Vintage fotózás – egy kis bevezető

Szerintem már elég sokszor megírtam, de csak is azért, mert totálisan be voltam/vagyok zsongva, hogy szombaton egy vintage stílusú fotózáson voltunk. Akiket fotóztak: PandArte, Urban:Eve és Festy In Style, (vagyis a P.U.F bloggerek), akik fotóztak, a Fénylabor – szeretet képek párosa, akik pedig az enteriőrről gondoskodtak, a Vintage Bazaar működtetői. A képeken épp gőzerővel dolgozik Írisz és Zoli, akiket hamarosan részletesebben is bemutatok, de addig is szeretném megmutatni nektek a csodálatos kellékeket, amikkel Judit és Gábor varázsolt el minket!

fotó 2 (1)

2012. április 22., vasárnap

Az alkotók csodákra képesek – bemutatkozik a wonderLAB

Külföldön már sokkal elterjedtebb, hogy a különböző alkotók egy műhelyben vagy showroomban dolgoznak és működnek együtt. Hazánkban ez szerintem még gyerekcipőben jár, de azért egyre több helyről hallom a társulás hírét. Budapesten a legújabb kreatív alkotóműhely és galéria a wonderLAB, ahol jelenleg tíz művész portékáit lehet megcsodálni és megvásárolni. Már nagyon kíváncsi voltam erre a helyre, és amikor végre sikerült eljutnom hozzájuk, még egy meglepetést is kaptam tőlük:)

  fotó (17)

2012. április 11., szerda

Boldog Szülinapot GlooGlooShop!

Pontosan egy évvel ezelőtt egy találkozás meghatározta két ember további sorsát és barátságát:) Ági már árulta a portékáit, amikor Judit vásárolt nála, és mivel kiderült, hogy mindketten szeretnek ékszereket készíteni, ráadásul még szimpatikusak is voltak egymásnak, nem telt el sok idő, és létrehozták közös vállalkozásukat, a GlooGlooShop-ot!

     GlooGlooShop

2012. április 8., vasárnap

Papírcsodák

Mindig csodáltam azokat, akik, egy már látszólag haszontalan dologból valami újat képesek létrehozni. Az újrahasznosításnak ezer arca van, nekem most a különböző papírokból készült

     fotó 3 (1)
Hihetetlen, hogy képesek ilyen ékszereket készíteni papírból?! Szívesen betekintenék a kulisszák mögé:)

fotó 2 (1) fotó 1 (1)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...