2012. május 31., csütörtök

Adományboltra bukkantunk

Az egész úgy kezdődött, hogy kedden elmentünk egy nagyon jó kis koncertre az Instantba. Randomtrip! Hallottatok már róla? Ez a jazzes rögtönzések és a freestyle világának egyedi mixtúrája, Budapest ismert zenészeivel, énekeseivel, mc-jeivel, dj-jeivel. Itt semmi sincs előre kitalálva, tényleg a színpadon születnek a számok, 100% improvizálás!!! Nagyon jó kis élmény! Ami most viszont a lényeg, hogy ott találkoztam az egyik ismerősöm unokatesójával, Matyival, akitől poénból megkérdeztem, hogy tud-e valamilyen jó kis turkálót a városban. A barátnőimmel mostanában rákaptunk ezekre a boltokra, amikből soha sem elég, ezért érdekelt, de nem gondoltam, hogy fiú létére majd ajánlani is tud egyet:) Pedig igen! Azt mondta nézzünk el az Alkotás utca-i Chartity Shopba…szánom bánom, de akkor fogalmam sem volt, hogy ez miről szól, tegnap viszont kiderítettük!

2012. május 29., kedd

A Marks&Spencer Festy-vel fiatalodik.

A barátnőmet, Festy-t nagy megtiszteltetés érte, ő lehetett itthon a híres márka fiatalos arca. Külföldön már évek óta nagyon népszerűek a divatblogok és a szerző bloggerek. Az elektronikus naplókat több millióan olvassák naponta, és ma már nem egyszer a bloggerek közülük kerülnek ki legnagyobb divatmárkák arcai.

festy-marks&spencer-kirakat17 (1)

A fesztiválok Jokere – Gumicsizma

Nyakunkon a fesztivál szezon, és bár én nem vagyok például tipikus “szigetlakó”, azért azt így is tudom, hogy nem egyszerű kiválasztani, miben legyünk a nyár legnagyobb bulijaiban. Az időjárás mindig meg tud viccelni minket, ehhez pedig elég nehéz folyton igazodni. Egy biztos és fix darab viszont mindig akad, mégpedig a GUMICSIZMA!

fotó 3

2012. május 23., szerda

Egy hét varázslat – Hollandia/2.

Folytatom a Hollandiai kiruccanás beszámolóját, aki esetleg lemaradt volna az előzőről, itt elolvashatja.
Pár napja egy aranyos kis tengerparti városban jártunk. Volendam régen halászfalu volt, most pedig  tele van turista csalogató hellyel, kis shopokkal, fagyizókkal, tengeri falatozókkal.

wind v 
v (1) fotó (5)
tenger (10)

2012. május 19., szombat

Egy hét varázslat - Hollandia/1.

Egy hét Hollandiában, juhúúú! Imádom ezt az országot…a sok csatorna miatt úgy érzem, mintha folyamatosan a tengerparton lennék, rajongok a lakberendezési stílusukért, az épületeikért, a design üzleteikért, a folyton mozgásban lévő kreativitásukért, a praktikus megoldásaikért, amikkel könnyebbé teszik az emberek életét, na és persze az sem mellékes, hogy itt most még este tíz órakor is világos van:) 

fotó (7)

2012. május 14., hétfő

Klassz ez a design!

Szeretem a letisztult formákat és az egyszerű, mégis kreatív ötleteket. Ez a két, számomra fontos dolog, köszön vissza a KlassDSign vászontáskáin is. Kíváncsi voltam, hogy a két lány, Nóri és Kata, akik kitalálták ezt a márkát, hogyan kezdték el a saját vállalkozásukat, na és persze a műhelytitkok is nagyon érdekeltek. Egy forró nyári napon beszélgettem velük, isteni, jéghideg házi bodzaszörpöt kortyolgatva.

DSC_0163

2012. május 11., péntek

Do it yourself!

Tegnap este Angels’ Home Deco eseményt tartottunk az Angels’ Army bázisán. Ennek az estnek a lényege, hogy ötletes lakás kiegészítőket készítünk Varga Judit segítségével. Aki még nem ismerné, ő egy nagyon ügyes dekoratőr és lakberendező, akinek a DIY blogján végig lehet követni, hogy például hogyan kell lámpát készíteni konzerv dobozokból, vagy hogy épp miket lomizott és azokat hogyan alakította át. Amit nagyon szeretek benne, hogy nem a külföldi oldalak képeit teszi ki, hanem bemutat minden folyamatot, lépésről lépésre, a saját ötletei alapján. Most egy picit én is ezt teszem:) Íme a saját készítésű poháralátét és virágos ládika története.

 IMG_4033 IMG_4034
 IMG_4035 IMG_4038

2012. május 7., hétfő

Boróka, több mint otthonbolt!

Aki ide betér, egyszerűen otthonosan érzi magát. Gyönyörű berendezés, és hangulatos lakáskiegészítők várják, az pedig garantált, hogy üres kézzel nem lehet távozni! Én most csak egy isteni illatú, paprikás szappant vittem haza, de közben egy jót beszélgettem a tulajjal, Merkl Gabival.

okk (3)

aha (1) okk (4)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...