2012. június 24., vasárnap

Megörökített Szeretet

Amikor elkészültek ezek a képek, az volt az érzésem, hogy minden lány álmodozik egy ilyen hangulatú fotózásról…mondjuk ezt már ott a helyszínen, a gyömrői gyümölcsösben is sejtettem:) Miután napvilágot látott a PUF lányok, azaz jómagam, PandArte, Urban Eve és Festy In Style közös vintage fotóalbuma, mindenki azt kérdezte, hogy ki kapott minket lencsevégre?! Hát, most bemutatom Nektek a Fénylabor párosát!

Vintage 077
Vintage 053
Vintage 112

2012. június 18., hétfő

A Nyüzsi vásár nyertesei

Köszönöm mindenkinek, aki ellátogatott az első, általam szervezett Nyüzsi Vásárra!
Akik pedig feliratkoztak a nyereményjátékra, azok között most kisorsolom a vásáron résztvevő alkotók ajándékait:)

A MIMM textildesign fülbevalóját Kutassy Edit nyerte


Cirrhopprecycle karkötőjét Nagy Ágnes nyerte

2012. június 13., szerda

Táskára vetített képek

Varga Zsófi (VeZSo) sokat bringázik, de nem volt olyan táskája, amit ilyenkor tudott volna hordani. Készített hát magának egy övre csatolható verziót, ami persze nagyon megtetszett az ismerőseinek. Már akkor kitalálta, hogy ő műbőrrel szeretne a későbbiekben is dolgozni, mert az jó kis strapabíró anyag, és nem mellékesen erre az anyagra tudja a legjobban átültetni azokat a képeket, amik a fejében megszületnek…

 Vezso termékek


2012. június 11., hétfő

PandArte vásár


Kedves Olvasóim!

Szeretnélek meghívni Titeket egy igazán jó hangulatú, nyári vásárra, amit én szervezek:)

A „Nyüzsi vásár” pontosan egy éve fogalmazódott meg a fejemben, amikor elkezdtem a blogomat írni. Az alapötlet az volt, hogy összekapcsoljam azokat a kreatív embereket, akikről írok, és akiknek a munkáját szeretem, azzal a hellyel, ami a legkedvesebb a számomra.
Ez pedig a Tranzit Art Café, ami hamar a törzshelyemmé vált, amikor felköltöztem Budapestre, hiszen különleges, egyedi hangulatának nehéz ellenállni. Szerencsére kiderült, hogy a kávézó tulajdonosa, Egri Orsolya, nagyon nyitott mindenféle dologra, ami értéket képvisel, így tavasszal közösen elhatároztuk, hogy belevágunk, és tartunk egy vásárt a kávézó teraszán! Nagyon izgatottak vagyunk már, alig várjuk, hogy sok-sok olyan ember nyüzsögjön ezen a kis „szigeten”, akiket összeköt egy közös dolog. 

2012. június 3., vasárnap

Magyar ékszer, brazil lélekkel

A Rio de Janeiro-ban született Bruna Seve Patkó, tizenegy évvel ezelőtt járt először Budapesten. Amikor a Váci utcán és a Vásárcsarnokban sétálgatott későbbi férjével, beleszeretett a hagyományos magyar népművészeti stílusba, de nagyon furcsa volt számára a kontraszt, a színes, vidám hímzések, és az emberek szomorkás arca között. A sors viszont úgy alakította, hogy Bruna, ma már a LOKALWEAR alapítójaként, mosolyt csal az arcokra a brazil lélekkel készített, magyaros ékszereivel.

l_w_12335
fotó 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...