2012. július 29., vasárnap

Vidéki design Budapest szívében

Már jó ideje figyelemmel kísérem Buttondoll és Kinema design, azaz Szabó Márta és Kis Németh Mária munkásságát, sőt, Márti divatbabáiról és variálható táskáiról már írtam is. A két kreatív alkotó már régóta szeretett volna egy közös műhelyet és showroomot, de végül ennél egy sokkal ötletesebb üzletet nyitottak, Budapest belvárosában.
fotó (3)

A Grand Village olyan design shop, ahol az egyik fő vonal az újrahasznosítás, a másik pedig a magyar motívumkincsek újragondolása. Erre a jeligére kerestek Mártiék eddig ismeretlen tervezőket, akiknek a munkáit aztán meg lehet vásárolni náluk, és szerencsére találtak is jó párat. Közülük már részletesebben is bemutattam nektek Katona Barbit, de itt most nem sorolnám fel az összeset, a lényeg, hogy nagyon örültem neki, hogy nem egy “mini wamp” fogadott, hanem új arcokat ismerhettem meg, amikor ellátogattam ebbe a kis faluba.

2012. július 16., hétfő

Mennyi a pontos idő?

Erre a kérdésre ugyan nem kapjuk meg a választ, ha rápillantunk Katona Barbara óráira, de ennél sokkal fontosabb tények egyből kiderülnek. Mégpedig, hogy milyen kreatív és egyedi ötlet, használt órákba különböző világokat álmodni!
fotó (2)

2012. július 3., kedd

CsipkeDesign - egy kreatív házaspár közös álma

Pár hónapja kaptam egy e-mailt egy kedves hölgytől, hogy olvassa a blogomat és szeretne küldeni nekem egy kis apróságot. Türkizkék, pandás cupcake tartókat készített nekem, amikért teljesen odáig voltam. Egyrészt nagyon figyelmes meglepetés volt, másrészt pedig még életemben nem találkoztam ilyennel…aztán váltottunk még pár levelet, és mivel nagyon szimpatikus volt számomra az, amit a CsipkeDesign képvisel, elhívtam a Nyüzsi vásáromra, hogy minél többen megismerjék. Ott végre személyesen is bemutatkozhattunk egymásnak, és kiderült az is, hogy Ági nem egyedül, hanem férjével, Misivel közösen találta ki saját cégüket.

blogra 412387_322082051197597_312386453_o
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...