2012. november 29., csütörtök

Nyerjetek saját Postbook-ot!

Az előző cikkemben írtam egy olyan naplóról, ami elgondolkodtat, és egyedi módon tudjuk benne összefoglalni egy napunkat...ráadásul nem is kell vele minden nap megosztanunk az életünket, csak akkor, ha éppen úgy érezzük. A Postbook-ról itt olvashattok bővebben, most pedig nyerhettek is egyet, pontosabban a képen látható darabot!

Ehhez nem kell mást tennetek, mint követni a Postbook hivatalos facebook oldalát, és befejezni az alábbi mondatot, ami ebben a kis naplóban is feltűnik: 

A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az...............................................ezt a félmondatot kellene befejeznetek, de fontos, hogy valós dolgot írjatok le. Kommentjeiteket ez alá a bejegyzés alá várom!

Sorsolás: december 5-én!


2012. november 28., szerda

Táskák, szeretettel és érzékekkel megfűszerezve!

Az érzelmi válságból lehet a legjobban építkezni, a kreatív munka által meditatív állapotba tudsz kerülni, igazán alkotni csak érzésből lehet! Ezeket a témaköröket boncolgattuk Bandula Arankával, aki a Pistol Pete táskamárka alapítója. Amikor elmentem a kis lakásműhelyébe, két órán keresztül meg sem említettük a táskákat, egyből a szerelemről, az erős érzelmi töltetekről és az energiák befektetéséről beszélgettünk…hihetetlen, hogy mennyire egy hullámhosszon voltunk! Többek között ezért is imádok blogger lenni, mert a legtöbb ember, akivel találkozok, nagyon fel tud tölteni azáltal, hogy átad nekem egy aprócska részt önmagából, és abból a pozitív érzésből, ami nap, mint nap körülveszi…hiszen az alkotás folyamatában rengeteg szeretet áramlik át bennük.

541644_10150915940037061_664231275_n
534943_10150693662787061_1778432291_n

2012. november 25., vasárnap

Napló, ami elgondolkodtat!

Mától megváltozom a tekintetben, hogy…..A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam…..Ma bejelentem, hogy…..Ilyen és ehhez hasonló mondatokat lehet befejezni az év 365 napján a Postbookban. Hogy ez miért jó? Egyrészt remekül helyettesíti a tipikus naplót, amibe sokszor azért nem írunk, mert túl hosszadalmas lenne, másrészt pedig egyedi módon tudjuk összefoglalni bennük az egyes napjainkat.

120503Postbook0045
120503Postbook0103

2012. november 18., vasárnap

Szerelem, Párizs, Desszert, Sugar! Shop

Horváth Eszter zseniális! Pár éve ő ismertette meg velünk a design cukrászatot, amikor kitalálta és létrehozta Budapesten a Sugar! Shopot. Az Újpest-i üzletet egy belvárosi követte, sorra születtek a sütemények, amiket vagy Tokió vagy épp New York ihletett, nemrég megjelent “Desszertőrült” című könyve, és most áll élete talán legnagyobb feladat előtt…Anya lesz! Ez számomra akkor derült ki, amikor pár napja hivatalos voltam a legújabb, Paris kollekció bemutatójára…vajon mi a sikerének a titka?!
 
SUGAR! Paris Collection piros-kk log
KP_1

2012. november 11., vasárnap

Design desszertek, amik finomak is!

Mióta a tehetséges emberekkel ennyire intenzíven foglalkozok, észrevettem, hogy az anyaság milyen kreatív energiákat tud megmozgatni a nőkben! Mondjuk azt el sem tudom képzelni, hogy marad idejük a nevelés mellett a hobbijukkal is foglalkozni, de tény, hogy egyszerűen fantasztikus, mikre lesznek képesek. Van, aki olyan dologba kezd bele, amihez köze sem volt a szülés előtt, de van olyan is, aki rég dédelgetett álmát váltja valóra. Kádár Lilla és Gyetvai Judit is anyukák, akik lopott, szabad perceikben a desszertek világában érzik igazán otthon magukat.

fot 4
fot 2

2012. november 5., hétfő

Nyerjetek egy kis vidéki hangulatot!

Nemrég írtam nektek Vigvári Juditról, aki gyönyörű lakberendezési tárgyakat készít, vidéki stílusban.
A róla szóló cikkemet, sok-sok képpel itt találjátok, most pedig nyerhettek tőle két darab tányéralátétet a kollekciójából.

A játékszabályok:

- kövessétek Judit facebook oldalát
- a bejegyzés alá írjátok meg, hogy hol ismerkedtem meg Judittal ( segítséget a róla szóló cikkemben találtok)
- osszátok meg a játék lehetőségét

Sorsolás egy hét múlva, november 13-án!



2012. november 3., szombat

Őszi D.I.Y. percek alatt

Nagyon szerettétek Anyukám “tökös” ötletét, amit a szülinapomra kaptam tőle…aki még nem tudná, ő virágkötő, imád alkotni, az évszakváltásoknál pedig szerencsére mindig elkapja a hév:) Emlékszem, rengeteget kirándultunk gyerekkoromban, ahol csak lehetett gyűjtögettük a terméseket, hogy aztán otthon közösen díszítsük fel a lakást.

75178_393504020722066_1844067629_n

Azért szeretem a munkáit, mert mindig elrugaszkodik a megszokott dolgoktól, és egyedi stílust ad az alkotásainak. Éppen ezért, megkértem rá, hogy találjon ki Nektek pár őszi asztali dísz ötletet, amit otthon ti is könnyen el tudtok készíteni…és ez nem vicc, tényleg nem kell hozzá túl sok minden, és nagyon hamar hangulatossá varázsolhatjátok a lakást!

IMG_8276

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...