2012. december 28., péntek

Játék!

Nemrég írtam nektek egy olyan új magyar oldalról, ahol megoszthatod a kedvenc fotóidat, sok inspiráló ötlettel, tehetséges emberrel találkozhatsz, és közben azt is megmutathatod, hogy Te miben vagy a legjobb. Ez a Bigin.hu, amivel közösen most elindítunk egy nyereményjátékot!





2012. december 22., szombat

Last minute – Karácsonyi dekorációk

A nagysikerű őszi dekorok után Anyukám most karácsonyra talált ki olyan asztali díszeket, amiket nagyon egyszerűen és hamar elkészíthettek otthon, saját kezűleg.

fot 1 (2)

Az első verzióhoz csak két üvegpohárra, faháncsra, dióra, fahéjra, ánizsra és egy kis maradék csipkeanyagra van szükségetek és máris kész egy kétrészes, gyertyás asztali dísz.

2012. december 17., hétfő

Karácsonyi hangulatfotózás

Eljött az idő, hogy a P.U.F. lányok, azaz a három blogger ismét együtt alkosson valamit. Pár héttel ezelőtt kitaláltuk, hogy milyen jó lenne egy téli, karácsonyi hangulatú fotózás, Urban:Eve pedig egyből ajánlotta is az egyik ismerős párosát, Juhász Esztert és Vokó Dánielt. Ők ketten a Képmás fotóstúdió alapítói, akikkel szerencsére elég hamar megtaláltuk a közös hangot:)

kepmas.com_121201_puf_040
kepmas.com_121201_puf_039

2012. december 15., szombat

Karácsonyi ajándék ötletek-Magyar alkotóktól

Ha lehet, idén még rosszabbul állok, mint tavaly, mármint az ajándékokkal…nem is értem, hogy fordulhatott ez elő…talán annak köszönhető, hogy mint általában mindenkinél, az év vége mindig pörgősre sikerül. Nem nyáron volt sok a munka, hanem most, de ezzel igazából nincs is baj, örülök, hogy van!

kepmas.com_121201_puf_045_ws

A lényeg, hogy még nem vettem és nem is készítettem senkinek semmit, de most összeállítottam egy ajándéklistát, amiből én szívesen válogatnék, és remélem, hogy nektek is segíthetek egy kicsit az ötletelésben…természetesen magyar alkotók munkáit láthatjátok.

2012. december 14., péntek

Mutasd meg, miben vagy a legjobb!

Elindult egy új hazai oldal, ahol megoszthatod a kedvenc fotóidat, miközben nagyon sok inspiráló ötletet, tehetséges embert és alkotót ismerhetsz meg. Ez a Bigin!

Nvtelen

Ez egy olyan oldal, ahol bemutathatod, hogy mivel foglalkozol. Fotókat tölthetsz fel a munkádról, hobbidról, közben pedig közel kerülhetsz a média vizuális döntéshozóihoz. A Bigin csapata minden hónapban elküldi a Sanoma Media Budapest Zrt. által kiadott termékek szerkesztőségeinek a számukra érdekes új “gyűjteményeket”. Itt tényleg kibontakoztathatod a tehetségedet és még fel is figyelhetnek Rád!

2012. december 11., kedd

A Karácsonyi Nyüzsi Vásár Nyertesei

A harmadik Nyüzsi Vásáron is megtartottam azt a szokást, hogy azok között, akik kilátogatnak az eseményre, kisorsolok jó sok ajándékot:) Ezeket a szépségeket a jelenlévő árusok ajánlották fel.
Íme a nyeremények és a nyertesek neve:

Soie Essentielle karkötőjét Kosik Petra nyerte

Cirrhopprecycle nyakláncát Varga Viktória nyerte

2012. december 9., vasárnap

Karácsonyi Nyüzsi Vásár - Hangulatjelentés képekkel

Tényleg nehéz szavakba foglalni mit jelent nekem a Nyüzsi Vásár...ez volt a harmadik, a karácsonyi! Lehet, hogy az ünnepekre való készülés is tehet róla, de tényleg úgy éreztem, hogy ez volt az eddigi leghangulatosabb, legnyüzsisebb vásár. Jó sokan eljöttetek, és nem csak nézelődtetek, hanem kipróbáltátok a workshopokat is, mégpedig nagyon szorgalmasan:)

2012. december 2., vasárnap

Karácsonyi Nyüzsi Vásár!!!

„Aki a válságban kreatív, invesztál és hisz önmagában, valamint a körülötte lévő emberekben még a legbehatároltabb anyagi körülményei között is, az lüktetni fog az energiától, és csatlakozni akarnak majd hozzá. Győztesen fog kikerülni!”
Ezt az idézetet nemrég olvastam az Elle magazinban és nagyon megtetszett, megragadta azt a lényeget, ami nap, mint nap foglalkoztat minket.
Úgy gondoltam, hogy ez jó mottója lehet a harmadik Nyüzsi Vásárnak, amit szervezek, mert higgyétek el, nagyon szeretném, ha sikeres lenne, és jól éreznétek magatokat!

pandarte_hirlevel_20121119
66709638199940648_lRLsY02U_c

Karácsonyi nyereményjáték!

A Pur Pur Pannónia szappanok tiszta növényi alapanyagokból, kézműves eljárással készült exkluzív magyar szappanok, amiknek mennyei illatuk van. Minden termék mellé összehangolva, különleges, a régi idők hangulatát idéző szappantartókat is kínálnak, amik közül most többet is megnyerhettek, akár Mikulásra, vagy  Karácsonyra. 


Nyerd meg a 6 exkluzív PurPur ünnepi ajándékcsomag egyikét!

Csak annyit kell tenned, hogy oszd meg a játékot, és lájkold a PurPur Pannonia Facebook oldalát. 
Kisorsolásra kerül:

- 3 db 4.800 Ft értékű ajándékcsomag (Mennyei fűszeres szappan, kézzel festett aranyozott kádas szappantartó) 
- 3db 1.270 Ft értékű Mennyei fűszeres szappan

Sorsolás: december 5-én. 



2012. december 1., szombat

WAMP pop-up store a MOM Parkban

Az adventi időszakban, november 29. és december 23. között közel húsz magyar designer termékét felvonultató ideiglenes „butik” várja a nagyközönséget. A MOM Park és a WAMP közös projektjében bő három hét alatt a WAMP két vadonatúj márkája, a WAMP Fashion és a WAMP Mini tematikájához illeszkedő tárgyak szerepelnek majd. A vásárlási élményt jótékonysági elemmel is gazdagítják a szervezők: az érdeklődőknek lehetősége lesz adakozni az állami gondoskodásban élő gyermekeket felkaroló KUL Alapítvány javára.

fot (2)
fot 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...