2013. február 13., szerda

Ahol közvetlenül a tervezőtől vásárolhatsz - wonderLAB

Akár ez is lehetne a wonderLAB kreatív alkotóműhely és bolt jelszava, hiszen ezen a helyen a designra nyitott érdeklődök személyesen találkozhatnak a magyar tervezőkkel, akiktől akár közvetlenül is megvásárolhatják a termékeiket. 


 

Erről a boltról és ötletről, na meg a kezdetekről korábban már írtam Nektek, de azóta nagyon fontos és meghatározó dolgok történtek a csapat életében. Először is, az egész wonderLAB elköltözött az Izabella utcából a belvárosba, egy sokkal frekventáltabb helyre, a Veres Pálné utca 3. szám alá. Másodszor pedig a korábbi tíz tervező helyett már harminc magyar alkotó egyedi termékeit vásárolhatjátok meg az üzletben. Nemrég én is benéztem a "laborba" és lefotóztam a kedvenceimet: 


2013. február 10., vasárnap

Kedvezmény az alkotóknak, kedvezmény az alkotóktól!

A manofestum kártya az alkotó embereknek és az alkotások iránt érdeklődőknek biztosít kedvezményeket. A kártyát a legkülönfélébb alapanyag vásárlásoknál valamint színvonalas kézműves termékeket árusító üzletekben, webshopokban használhatod .


A kártya ötletgazdája Kemény Kriszta, a Folt Bolt tulajdonosa, aki több mint 18 éve éli az alkotó emberek minden napjait, így ismeri a jó és a szomorkásabb pillanatokat is. Őt is csodálattal tölti el 1-1 tehetséges alkotó munkája, így azon kívül, hogy bemutatja őket, segít is nekik, ahogy csak tud. A manofestum kártyával Kriszta szeretné segíteni mindazokat akik ezen a rögös úton járnak és azokat akik még áldoznak a művészetre. 


Delikates munkáit szintén kedvezményesen vásárolhatjátok meg
 Amiért a kártya hasznos lehet a számodra:

2013. február 3., vasárnap

Ilyen volt a PandArte workshop!

Szombaton tartottam az első, saját szervezésű workshopomat, amiről korábban már írtam Nektek. Nagyon jól esett, hogy milyen sokan jelentkeztetek, ami számomra azt is jelenti, hogy tényleg jó közösen alkotni és erre  igény is van! Aki ott volt, érezte milyen jó kis hangulata van egy ilyen eseménynek, örömmel láttam, hogy mennyire el tudtok mélyülni az alkotói folyamatokban, a legjobb pedig az volt benne, hogy sokszor még Ti magatok is meglepődtetek azon, mikre vagytok képesek:)

Barátnőim munkái a szegecsekkel:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...