2012. november 25., vasárnap

Napló, ami elgondolkodtat!

Mától megváltozom a tekintetben, hogy…..A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam…..Ma bejelentem, hogy…..Ilyen és ehhez hasonló mondatokat lehet befejezni az év 365 napján a Postbookban. Hogy ez miért jó? Egyrészt remekül helyettesíti a tipikus naplót, amibe sokszor azért nem írunk, mert túl hosszadalmas lenne, másrészt pedig egyedi módon tudjuk összefoglalni bennük az egyes napjainkat.

120503Postbook0045
120503Postbook0103

Ezekbe a kis könyvekbe leírhatjuk, hogy mik azok, amik a legjobban foglalkoztatnak minket, az előre megadott félmondatok elgondolkodtatnak minket, hiszen nem mindegy, hogyan fejezzük be őket, és néha még rövid feladatokkal is szembetaláljuk magunkat. Izgalmas ötlet ez, pláne a mai világban, amikor általában a lelkiállapotunkat már a facebookon osztjuk meg. Kicsit ezt is szeretné helyettesíteni ezzel a találmánnyal Gula Annamária és férje, akik közösen dolgoznak a projekten.

120503Postbook0085
120503Postbook0107 
A Postbook használata nagyon egyszerű. Mindig veled lehet, hiszen könnyen elfér egy női táskában, de szerencsére nem kell minden nap írni bele, sőt, még csak sorrendben sem kell haladni. Egyetlen szabály van csak, amit feltétlenül tartsatok be: az egy dátum alá tartozó kezdőmondatokat kezeljétek összetartozó bejegyzésekként, egyet se hagyjatok későbbre.

fot 3

A kis könyveknek nemcsak a tartalma lélekmelegítő, hanem a designja is. Anna kézzel varr rájuk egyedi vászonborításokat, így rengeteg változat készülhet belőlük, belül pedig aranyos grafikák díszítik. Természetesen, ha valaki egyedi stílusban szeretne rendelni egyet, az is megoldható, így jó kis karácsonyi ajándék lehet például.

fot 1 (1)

Én az elsők között voltam, akiket Anna megajándékozott egy pandás Postbook-kal. Emlékszem, amikor eljött az idő, hogy kitöltsek egy napot, izgatott voltam, hogy vajon be tudom-e majd fejezni a mondatokat…nagyon jól átmozgatott ez a kis feladat, hiszen olyan dolgokra is felhívta a figyelmemet, legyen az pozitív, vagy inkább tanulságos, amik mellett valószínűleg elmentem volna, pedig csak jót tett, hogy foglalkoznom kellett velük.

fot 2

Még a héten elindul egy játék a blogomon, a képen látható Postbookért, de addig is nézelődjetek a webshopban vagy facebook oldalon!

3 megjegyzés:

  1. Mi a különbség a tok nélküli könyvecskék között? Más színűek és más a nevük is, de tartalmilag sem ugyanazok?

    VálaszTörlés
  2. Tok nélkül nem lehet kapni őket, csak azért mutattam be anélkül, hogy lássátok csupaszon is:)

    VálaszTörlés
  3. Névtelen5/12/12 20:06

    a kiszállítási időről tudsz valamit? a honlapon nem találtam erről semmit :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...