2012. november 18., vasárnap

Szerelem, Párizs, Desszert, Sugar! Shop

Horváth Eszter zseniális! Pár éve ő ismertette meg velünk a design cukrászatot, amikor kitalálta és létrehozta Budapesten a Sugar! Shopot. Az Újpest-i üzletet egy belvárosi követte, sorra születtek a sütemények, amiket vagy Tokió vagy épp New York ihletett, nemrég megjelent “Desszertőrült” című könyve, és most áll élete talán legnagyobb feladat előtt…Anya lesz! Ez számomra akkor derült ki, amikor pár napja hivatalos voltam a legújabb, Paris kollekció bemutatójára…vajon mi a sikerének a titka?!
 
SUGAR! Paris Collection piros-kk log
KP_1


Eszterrel volt szerencsém már többször forgatni a Viva Tv-vel, sőt, egyszer sütöttünk is együtt a műsor keretén belül. Akkor megtudtam róla, hogy nem nagyon szeret szerepelni, így a sajtótájékoztatón, tekintettel a nagy pocakjára is, inkább nem zaklattam, csak végigkóstoltam mindent, amit lehetett, egészen addig, amíg a cukorszintem nem emelkedett az egekig:)





fot (7)
COLLECTION AUTOMNE
Amit érdemes tudni a Paris kollekcióról:

“Éves kollekciónk egyetlen gondolatmenetre fűzve olyan világba csöppent bennünket, ahol a hétköznapi forma az alkotás közben design süteménnyé, az elcsépelt íz izgalmas ízkombinációvá érik. A tér tágul: az élmyénből sütemény, a süteményből kollekció, a kollekcióból történet kerekedik. Ez a történet pedig megér annyit, hogy teljes arculatunkat újrasminkelve meséljünk róla. Mert nálunk a divat nem múló hóbort, hanem olyan édes szemléletmód, ami stílus teremt, és trendet követel magának.”
IMAGE KP
“A mi fantáziánk idén is egy újabb nagyvárosban kalandozott el… Csókolóztunk és ölelkeztünk hát Párizs utcáin, átrohantunk megsárgult falevelek tengerén, fennhordtuk orrunk egész az Eiffel torony tetejéig, hogy aztán a Szajna habjai közt kán-kánt járhasson velünk megannyi íz, illat és textúra.
A tervezéskor most sem szabott határt a gravitáció, nem mondta meg semmilyen recept, hogy milyen minta, elgondolás mentén kellene elindulnunk bármerre is. Az út maga volt a kísérlet. És megszületett a forma, majd felépült minden egyes sütemény… Persze ha íz, akkor kombináció, ha már textúra, akkor egyszerre többféle. Csak azért, hogy az élmény teljes legyen. Virágos illatok, könnyed ízek és érzelmes textúrák találkozásánál született meg a Párizs kollekció. Itt éppúgy megtalálunk pár újragondolt, kötelező francia receptet "a la SUGAR!", mint a hömpölygő város sziluettjeiben kirajzolódó design süteményeket. Most már nincs is más dolgunk, mint átadni magunkat pár mosolygós puszinak és mézédes csóknak.”
KP_2
PITK SSZES
Őszintén, én egyáltalán nem tudtam választani a finomságok közül, képtelen vagyok megmondani, melyik ízlett a legjobban, mert mindegyikben volt valami, ami magával ragadott! Egy napra ugyan sikerült csömört kapnom az édességekből, de másnap már ismét megkóstoltam volna valamit:)
A desszerteken kívül természetesen új design és ajándéktárgyak is érkeztek az üzletbe, amik közül párat szintén a szerelmesek városa ihletett.
Bon Voyage pnztrca_1890 Ft
 SONY DSC
Bagoly kzkrm_2290 Ft
Kekszemberks pnztrca kitűzővel_1890 Ft
Fluff Fashion girl sminktska_8900 Ft
Egyszóval, ha tehetitek, mindenképp utazzatok el Párizsba, ami most egy kicsit közelebb is van, mint gondolnátok!
www.sugarshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...