2011. május 31., kedd

Éljen a bikiniszezon!!!!

Végre elkezdődött a strand szezon, úgyhogy ideje beújítani egy jó kis bikinivel. Nekem legalább is jobban bevált a kétrészes fürdőruha, mint az egyrészes változat, már csak azért is, mert ha több van belőle, még kombinálni is lehet őket.



Amikor megláttam ezeket a képeket, egyből magával ragadott az illatos, színes, fülledt és szabad nyár érzete, és kíváncsi lettem, ki az, aki ilyen életérzést tud kiváltani a bikinijeivel. Ő Laposa Kitty, a Feelinkita márka kitalálója és alkotója. Kitty imádja a kicsit sem szokványos, harsány színeket kombinálni, így ha ránézünk a ruháira, akkor biztosan felidéz bennünk valamilyen jóleső érzést.





Feelinkita egyébként nem csak bikiniket varr és tervez, szereti a legalapvetőbb, egyszerű női ruhadarabokat is, amiket egyedi színvilágával és szakmai újításaival dob fel. A legtöbb inspirációt a hétköznapjaiból meríti, éppen ezért látványos ruhái nagyon kényelmes viseletek is egyben.



A szimpla cicanaci ilyen színekben már nem is olyan egyszerű

Kitty számára a legfontosabb az, hogy ruháival a nőies idomokat hangsúlyozza, miközben bohókás és fiatalaos színekkel kombinálja azokat. Mostanában egyébként éjjel-nappal dolgozik, hogy minél több bikinivel tudja megmutatni nektek, milyen is a Feelinkita életérzés.





4 megjegyzés:

  1. Hűű nagyon jók ezek a bikinik! Imádom az ilyen színes darabokat.

    VálaszTörlés
  2. Szuper bikinik, szuper fotókkal! :) love!

    VálaszTörlés
  3. Névtelen3/6/11 13:06

    Gratula szerzőnek:)

    VálaszTörlés
  4. Névtelen2/7/11 18:23

    Én már varrattam, és mindenkinek ajánlom!!Nagyon kényelmes, szép, egyedi, és árban is elfogadható!! Alig lehet választani! Gabi

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...