2011. szeptember 23., péntek

Őszi Látomás

Follow my blog with Bloglovin

Egyszer már bemutattam nektek az egyik kedvenc boltomat, a Látomást. Tényleg nagyon szeretem az ottani ruhákat és kiegészítőket, ezért pár hete eszembe jutott, hogy divatblogger barátnőmmel készítsünk egy mini fotósorozatot, amiken bemutatjuk nektek kedvenc “látomásos” összeállításinkat. Csodás helyszíneket találtunk a fotózásra, az egyik a Fellini Római Kultúrbisztró volt, ami remekül passzolt a ruhák hangulatához.

Látomás Látomás

Barátnőmmel, a “Festy in style” szerzőjével két éve már készítettünk közös fotókat, de akkor a hangsúlyt a rockos irányzatra fektettük, érdemes megnézni azt a postot is. Most viszont azt a hangulatot szerettük volna elcsípni, amikor egy kellemes, teraszos helyen még élvezed a nap simogató sugarait, de a levegőben már érzed az ősz illatát. Az első sorozathoz mindketten szoknyát választottunk, de Festy egy kicsit bohókásabb, laza stílust képzelt el magának, én pedig elegánsabbat. Igazából mindegyikben jól éreztük magunkat, és vidáman szürcsölgettük a limonádékat.

Látomás Látomás

A szettemnél a hangsúlyt a felsőrészre fektettem. Szeretem, hogyha egy letisztult, egyszerű ruha finoman válik hangsúlyossá. Ezért választottam ezt a fekete trikót, amit az aranyozott biztosító tű rengeteg máris egyedibbé varázsol. A szoknya kényelmes viselet volt, a kiegészítők közül pedig kiemelném a gombos hajpántot és a cipzáras laptáskát, amiket legszívesebben meg is tartottam volna.

Látomás

A második sorozathoz helyszínt váltottunk. Itt már egy kicsit szürreálisabb képek készültek, de nem is csoda, hiszen egy elhagyatott, szocreál építésű szálloda teraszán fotózkodtunk. Imádok ilyen kiüresedett helyeket felfedezni, úgyhogy nagyon élveztem a helyzetet. A nap már épp lemenőben volt, így csodaszép fényekben dolgozhattunk.

Látomás

Ősszel és télen szeretek leggingset és jeggingset hordani, mert szerintem nagyon praktikus viselet, nem is olyan drága mint egy nadrág, rengeteg fajta van belőle és minden tunikához, vagy hosszabb felsőhöz jól passzol. Ezért választottam most is egy cicanacit, amihez egy égszínkék, denevér ujjas pólót vettem fel. Ebbe a felsőrészbe már a boltban beleszerettem, egyrészt a színe, másrészt a mintája és fazonja miatt.

Látomás Látomás
Látomás Látomás

Hogy még teljesebb képet kapjatok a Látomás őszi darabjairól, megkérdeztem a tulajt, Julie-t, hogy milyen újdonságokkal tért haza legutóbbi külföldi útjáról. “Rengeteg blézert lehet most kapni nálunk, és nem csak a klasszikus színekben. A fekete és szürke mellett pink, narancs, türkizkék is megtalálható, ráadásul van hosszú, háromnegyedes és derékig érő is. Leggingsek terén is óriási a választék, de természetesen kötött pulcsik, mellények és ruhák közül is lehet már válogatni. Az új kedvenceim pedig a cipzáras laptáskák, amik szintén merész színekben pompáznak.”

látomás látomás

Ezen kívül is vannak ám újdonságok a Látomás háza táján:
  • a Párizsi utcai üzlet kínálatát átalakították, és csak kiegészítőket lehet már ott kapni, viszont azt a lehető legszélesebb választékban
  • Julie tágította az érdeklődési kört, és már a férfiak öltözködésére is gondol. Havonta egyszer a lakása átalakul showroom-má, ahol szabadon lehet válogatni a különböző férfi ruhák közül. Mi Festy-vel voltunk a megnyitón, és tényleg érdemes a barátotokkal ellátogatni, mert nagyon divatos cuccokat lehet beszerezni, baráti áron. A következő “Casual Friday” időpontja szeptember 29. és 30.
Jaj, úgy feltöltött ez a szombati nap, remélem látszik a képeken mennyire élveztük. Festy is hamarosan megírja a postját, amiben láthatjátok majd az ő kedvenc képeit, nézzétek meg mindenképp, mert úgy lesz kerek a történet. Én pedig várom a hozzászólásaitokat, hogy nektek melyik ruci tetszik a legjobban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...