2012. január 3., kedd

Tervezzetek Ékszereket - Pályázati felhívás!

Nem nagyon szoktam pályázatokat postolni a blogomon, de most kivételt teszek, hiszen egyrészt ez egy olyan témájú pályázat, ami szorosan kötődik azokhoz a kreatív alkotókhoz, akikről írni szoktam, másrészt pedig én találtam ki a lehetőséget:)


Az Angels’ Army Kft. pályázatot ír ki „Ékszer az Angyaloknak” címmel.

A pályázat célja:

Olyan egyedi ékszerek tervezése és készítése az Angels’ Army számára, amikkel kiegészíteni, erősíteni lehet a vállalkozás imidzsét és küldetését. Ezeket az ékszereket azoknak az „angyaloknak” szeretnénk ajándékozni, akik részt vesznek a különböző eseményeinken.

Az Angels’ Army rövid bemutatása:

Az Angels' Army küldetése, hogy a fiatal csajoktól kezdve, az édesanyákon és a feleségeken át, a barátnőkig, egyszóval a nőkhöz eljutva mindenkiben felébresszük az eddig elnyomott vagy talán soha meg sem talált, halványan pislákoló önbizalmat, és megerősítsük azokban is, akik szerencsések és kapnak elegendő visszajelzést. Azt szeretnénk, ha minden nő tudatában lenne annak, mennyire fontos, és hogy mindenki megkapja a megfelelő mennyiségű pozitív visszajelzést!Éppen ezért olyan eseményeket szervezünk, amik csak a Nőkről és Nőknek szólnak, és amikkel „Énidőt” ajándékozhatunk nekik. ( Részletes információt itt találtok az eseményeinkről: http://www.angelsarmy.hu/angyali-esemenyeink.html )

A pályázat tárgya:

Fülbevaló, karkötő, nyaklánc és kitűző tervezése és készítése különböző anyagokból, különféle technikákkal. Fontos, hogy az angyali motívumnak valamilyen formában meg kell jelennie az ékszereken. Egy alkotó, kézműves vagy mind a négy, fent említett ékszerre készíthet terveket, vagy minimum kettő, szabadon választottra.


Kik nyújthatnak be pályázatot?:

Bárki, aki kellő kreativitást érez magában, és aki tudja vállalni, hogy szükség esetén minimum 50 darabot is el tud készíteni az adott ékszerből.

A pályázat benyújtásának határideje és módja:

Az ékszerterveket február 3-ig várjuk, JPG formátumban, az info@angelsarmy.hu email címre.

A benyújtott pályázatok értékelése:

A JPG formáum azért szükséges, mert ezeket a terveket feltöltjük az Angels’ Army facebook oldalára, egy külön mappába, és ott majd a közösségünk dönti el, hogy melyik lesz a legjobb 10 terv. Ezek közül pedig már mi, Ördög Nóri és Törköly Erika, választjuk ki, hogy ki/kik azok az alkotók, akikkel úgy érezzük, hogy nagyon jó lenne együtt működni. Ők fogják elkészíteni az ékszereket az Angels’ Army számára.

 A nyertesek honorálása:

Az általunk kiválasztott tervezőt/tervezőket és a tevékenységét a honlapunkon részletesen bemutatjuk, részt vehet egy egyik Angyalképző Life vagy Soul eseményünkön és megajándékozzuk egy olyan Angyalkártyával, amivel rengeteg “Énidőt” kapnak, hiszen számtalan, testet-lelket kényezetető termékhez és szolgáltatáshoz kedvezményesen juthatnak hozzá.
Ez a kezdeményezés még számunkra is újdonság, de mindenképpen hosszú távra gondolkodunk. Először szeretnénk felmérni, hogy a vendégeinknek mennyire nyerik el a tetszését az angyalos ékszerek! Éppen ezért az első 50 darabért cserébe a fenti ajánlatunkat tudjuk biztosítani, de amennyiben az Angyalainknak elnyeri tetszését, a további ékszereket már megrendeljük az adott alkotótól.
Ha bármilyen kérdés felmerül, a pandamaci06@gmail.com címen feltehetitek! 



9 megjegyzés:

  1. Névtelen6/1/12 19:00

    50 darab azért elég komoly mennyiség, ha jó minőségű pályaműveket vártok, akkor lehet, hogy érdemes lenne értékesebb fődíjat adni, vagy kevesebb ékszert várni cserébe. Valamint a közönségszavazást ha promóciónak szánjátok, akkor rendben van, viszont nem a legjobbak fognak nyerni, hanem azok, akiknek a legtöbb ismerőse van.

    VálaszTörlés
  2. Névtelen6/1/12 19:52

    Egyetértek az előttem szólóval. Nagyon jó ötlet maga a pályázat, viszont sem a honorárium, sem a facebook játék nem megfelelő szerintem. Ilyen feltételek mellett komoly pályázók nem valószínű, hogy lesznek. Ami nagy kár, mert jó a cél.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Sajnálom, hogy ti ezt így gondoljátok, szerintünk azért lesznek "komoly" pályázók is, sőt, már tudunk is róluk! A fődíj pedig egyáltalán nem kevés, hiszen az egyik programon való részvétel és az ajándékkártya értéke összesen 55.000 ft, plusz elég komoly hírverést is kapnak a nyertesek, amit valószínű a jövőben elég jól tud majd kamatoztatni! Amit pedig mi kérünk, hogy legyen 50 db ékszer, természetesen nem egyszerre kell elkészítenie, elég, ha havonta megkapjuk a szükséges mennyiséget...így anyagilag jobban be tudja osztani az alkotó is a munkát!
    A facebook játékot pedig majd kellőképp felügyeljük!

    VálaszTörlés
  4. Én is gondolkodom a pályázat beadásán, csak tényleg ez az 50 db kicsit húzós..de a többi feltétellel semmi bajom. Erősen gondolkodom.Még nem tudom, hogy legyen.

    VálaszTörlés
  5. Én csak tàmogatni tudlak Istvàn:) Biztos vagyok benne, hogy ha oda kerülne a sor, hogy elkèszits 50 ékszert, meg tudjuk majd úgy oldani, hogy mindenkinek jó legyen!!!

    VálaszTörlés
  6. Névtelen7/2/12 21:53

    Óóó, erről lecsúsztam...:(

    VálaszTörlés
  7. Hello:)

    Az ékszerpályázatot meghosszabbítottuk február 20ig:)

    VálaszTörlés
  8. Nekem is nagyon tetszik!!! De sajnos lemaradtam...:(

    VálaszTörlés
  9. én is!!!! :( Remélem lesz legközelebb!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...