2011. április 30., szombat

Gauswheel - Magyar találmány a városi közlekedésben

A legutóbbi Viva Trend forgatáson alkalmam volt kipróbálni egy új magyar találmányt, a Gauswheelt. A görkori, gördeszka, bicaj és roller után ez egy új közlekedési eszköz, amivel száguldozni lehet a városban.  


Nem annyira bonyolult, mint amennyire elsőnek tűnik, állítólag egy nap intenzív gyakorlás után már lehet vele közlekedni alap szinten. Mi a Gauswheel Rider Team-el forgattunk, jó fej fiatalok, akik bemutatták nekünk, hogy eddig milyen trükköket sikerült kitalálniuk ezzel az eszközzel.




Göczey András és Ungár Soma találmánya


A Gauswheel lehet a városi közlekedés új alternatívája, vagy egy új extrém sport is,  ez csak rajtatok múlik! Az biztos, hogy praktikus, mivel kis helyen is elfér, és könnyebb mint egy bicikli. Arról ne is beszéljünk, hogy használat közben szépen formálja is az idomokat, ezt főleg a lányok figyelmébe ajánlom:)




Én is kipróbáltam, tetszett nagyon, kedvet is kaptam hozzá, hogy megtanuljak vele kerekezni. Szóval a lányoknak is ajánlom, mert nekem biztonságosabb is volt, mint a deszkázás vagy a korizás, a biciklizésnél viszont izgalmasabb.

Szárnypróbálgatásaim



2 megjegyzés:

  1. én is szívesen kipróbáltam volna, de nem nehéz egyensúlyozni vele?

    pux
    Chaby

    VálaszTörlés
  2. Hááát, azért nem olyan egyszerű, de a fiúk ott azt mondták, hogy egy nap gyakorlás után már tudsz vele menni:) Egyébként meg szerintem ki tudod majd próbálni, mert a nyáron sok rendezvényen ott lesznek majd!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...