2012. november 29., csütörtök

Nyerjetek saját Postbook-ot!

Az előző cikkemben írtam egy olyan naplóról, ami elgondolkodtat, és egyedi módon tudjuk benne összefoglalni egy napunkat...ráadásul nem is kell vele minden nap megosztanunk az életünket, csak akkor, ha éppen úgy érezzük. A Postbook-ról itt olvashattok bővebben, most pedig nyerhettek is egyet, pontosabban a képen látható darabot!

Ehhez nem kell mást tennetek, mint követni a Postbook hivatalos facebook oldalát, és befejezni az alábbi mondatot, ami ebben a kis naplóban is feltűnik: 

A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az...............................................ezt a félmondatot kellene befejeznetek, de fontos, hogy valós dolgot írjatok le. Kommentjeiteket ez alá a bejegyzés alá várom!

Sorsolás: december 5-én!


126 megjegyzés:

 1. ... az a kolléganőm, aki a Vakvezetőkutya-Kiképző Iskolánkat irányítja szívvel-lélekkel. :)

  VálaszTörlés
 2. ...az a kollégám, akiről ma reggel kiderült, hogy saját maga készít sajtot otthon. Ma reggel behozta megkóstolni. Nagyon finom volt.

  VálaszTörlés
 3. .. az az édes kisfiam óvónénije, aki ma is nagy szeretettel és figyelemmel foglalkozott a csoportba sírva érkező gyerekkel. :)

  VálaszTörlés
 4. ...a főnököm Németországban, mert mindig mindenre tudja a választ.

  VálaszTörlés
 5. ...a 4 gyermekes barátnőm,aki nagyon nagy ügyességgel szervezi a Családja életét,úgy,hogy a férje az otthonuktól távol dolgozik értük!

  VálaszTörlés
 6. az egyik ismerősöm a Facebook-on, akivel személyesen még nem találkoztunk, de nagyon jóba vagyunk és ma moziba hívott.

  VálaszTörlés
 7. a cserkészcsapatom vezetője, mert bár idős, mégis sportosabb és lelkesebb, mint bármelyik fiatal a csapatban.

  Szigeti Anikó

  VálaszTörlés
 8. ... egy öreg bácsi volt a postán. Befarolt elém a sorban, hogy venne még egy- két kaparós sorsjegyet, de olyan kedves volt a pultossal, meg velem is, hogy nem lehetett rá haragudni. ő csak a 10 milliós nyereményt szerette volna :)

  VálaszTörlés
 9. reggel az OTP-ben a takarítónő, aki ablakpucolás közben előre ajtót nyitott és széles mosollyal üdvözölt, ahogy beléptem. Ezzel ő is mosolyt csalt az én arcomra és máris jól indult a napom! :)

  VálaszTörlés
 10. ... a reggeli ötös buszról az a világutazó külsejű srác a két kölyökkutyussal. Le kellett szállnia a buszról mert a kutyusokon nem volt szájkosár, de szerintem én is nagyobbat tudnék harapni azoknál a kölyökkutyáknál. De mindenesetre hálás vagyok neki hogy kizökkentett a reggeli rutinomból, jó volt hozzáképzelni a felfedező történetet!! ps1: tuti volt nála olyan Indiana Jones-os korbács is! ps2: vajon nekem is jól állna a nagy karimás szövetkalap?

  VálaszTörlés
 11. ...egyik nagyáruházból a műszaki osztályon dolgozó hölgy, aki a hatalmas karácsonyi forgatagban rengeteg ember és kérem segítsen kérés után is mosolyogva, jó kedvűen, viccelve és teljes odaadással válaszolt, segített mindenkinek. Kellemes érzés volt vele találkozni.

  Szakács Szilvia

  VálaszTörlés
 12. ...a vőlegényem,aki minden reggel korán kel velem, csakhogy együtt kávézhassunk munkába indulás előtt:) (Ő később kezdi a munkát...én fél 7kor:S)

  VálaszTörlés
 13. az egyik kollégám, aki több kemoterápiás kezelés után is ugyanúgy tért vissza ma, mint amilyen előtte volt- mosolyogva viccelődve.

  VálaszTörlés
 14. Bende Regina29/11/12 10:26

  ...a kedvesem. mint minden nap. :)

  VálaszTörlés
 15. az egyik ovis anyuka, aki felajánlotta a segítségét nekem.
  Brigi

  VálaszTörlés
 16. A lakótársam, Szandi, mert mindig mindent meg tudunk beszélni, megértő, segítőkész és figyelmes, az elképzelhető legjobb barátnő!

  VálaszTörlés
 17. a pénztárosnő a boltban,mert további szép napot kívánva búcsúzott minden egyes vásárlótól.

  VálaszTörlés
 18. ...az öt éves kislányom, aki miatt minden reggelem vidáman indul!

  VálaszTörlés
 19. ...a szobatársam, akire nagyon büszke vagyok, hogy sikerült a zh-ja.

  VálaszTörlés
 20. a kislanyom, aki 4 evevel olyan bolcs es tiszta! Ha tudnek ra mindig ugy figyelni is reagalni ahogy o azt igenyli jobb ember valhatna belolem, mert csodas lelke van!

  VálaszTörlés
 21. az a barátom, aki minden reggel korán kel azért, hogy saját sütésű kenyeret reggelizzünk.

  VálaszTörlés
 22. az édes szerelmem, akivel mindig vagyok, és leszek örökké:)

  VálaszTörlés
 23. egy régi barátnőmmel, akivel újra élesszük a barátságunkat. :)

  VálaszTörlés
 24. a párom, aki mellett megtanultam nőnek lenni és támogat mindenben.

  VálaszTörlés
 25. ....a barátnőm Emese, mert minden nehézség ellenére jókedvű és vidám és vállalja önmagát.

  VálaszTörlés
 26. ... valójában két ember: egy idős pár, akik a vonatról leszállva mindig hosszan csókolózva búcsúznak egymástól, a tömeg közepén.

  VálaszTörlés
 27. ... az értékesítés órai tanárom,aki ma is tudott újat tanítani amit bár eleinte nem értettem,kérésemre viszont elmagyarázta újra a dolgok menetét! Köszönöm Hartmann tanár úr!

  Kancsal Vivien

  VálaszTörlés
 28. én Drága Anyósom, aki a napi reggeli rutinját megszakítva hívásom után rekord idő alatt kapta össze magát, és rohant velünk a gyerekorvoshoz.

  VálaszTörlés
 29. Minden nap az első ilyen ember a barátom :)

  Üdv:
  Horváth Zsófi

  VálaszTörlés
 30. A barátnőm,mert a rossz körülményei ellenére is mosolyog, erős és még van ideje rám is! :)

  VálaszTörlés
 31. egy rongyos ruhákba öltözött bácsi, mert amilyen szegényes öltözéke volt, annál sokszínűbb és kedvesebb ember. Három nyelvet beszélt anyanyelvi szinten és mindig mosolygott :)

  VálaszTörlés
 32. egy vak lany a metro aluljaroban akit segitettem felkiserni, es nem gyozte meghalalni ezt az aprosagot .. nagyon edes volt.

  VálaszTörlés
 33. egy hajléktalan bácsi volt, aki megmutatta a gyönyörű rajzait.

  VálaszTörlés
 34. a lány, aki egy apró szívességért olyan kedves köszönőlevelet írt ma nekem, hogy el kellett morzsolnom egy könnycseppet.

  VálaszTörlés
 35. a buszsofőr, aki hortobágyi csikósra hasonlitott. :)

  VálaszTörlés
 36. Angie (andzse@citromail.hu)29/11/12 13:39

  ...a nagymamám, aki mindig ugyanolyan örömmel "szalad" fel a kiskonyhából a nagyapámhoz az ebéddel, teával, sütivel, napjában tizedjére is, holott már ő is alig tud járni a fájós térde miatt.

  VálaszTörlés
 37. a férjem mert gondoskodik rólunk nap mint nap ;-) <3

  VálaszTörlés
 38. A 4 éves Lányom, aki este megbetegedett, így délelőtt együtt fabrikáltunk adventi díszeket a szobájába.

  VálaszTörlés
 39. ... a párom, aki ágyba hozott reggelivel és egy bon-bon-nal ébresztett. Köszönöm neki!

  Zsarnóczai Brigitta
  zsarnoczaibrigitta@hotmail.com

  VálaszTörlés
 40. Biró Éva29/11/12 14:36

  a párom. Én sem tudom máshogy befejezni a mondatot. Egyrészt mert nagyon kevés emberrel akadtam ma össze, sőt az utóbbi napokban is maximum 3-4 emberrel kommunikáltam; másrészt mert igaz. Mert ha hatszor kérdezem meg a parkolást, hatszor türelmesen elmagyarázza, és megnyugtat a jelenlétével. :)

  VálaszTörlés
 41. ...az a munkatársnőm, aki reggel 8tól este 8-ig dolgozik elmondása szerint.

  VálaszTörlés
 42. az egyik régi tanítványom anyukája,aki ma meghívott vendégségbe :)

  Soós Csilla

  VálaszTörlés
 43. a sofőr bácsi, aki volt olyan kedves, hogy megvárt a buszmegállóban mikor látta, hogy a busz után szaladok! :))

  VálaszTörlés
 44. a férjem aki bár délutános reggel 6-kor velem ébred, hogy kifuvarozzon a buszmegállóba.

  Bubenkó Anita

  VálaszTörlés
 45. ...az a fiú volt, aki hazakísért ma és úgy tökéletes nekem, ahogyan van. :)
  Molnár Lilla

  VálaszTörlés
 46. A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az a zongoratanárnőm volt, mert hihetetlen, hogy mennyire odafigyel a tanítványaira, mindenkihez van egy kedves szava, és nem csak zenélni tanít meg, hanem az életre is felkészít: sose sajnálja az időt arra, hogy megkérdezze hogy vagyok, és mindig ellát a tanácsaival, a saját tapasztalataival. ♥

  VálaszTörlés
 47. A kolléganőm, aki végzett természetgyógyász és akupresszúrás kezelést adott, hogy ne fájjon annyira a bölcsességfogam, ami épp jön.

  VálaszTörlés
 48. ...egy öregúr volt, aki kikísérte a feleségét a villamoshoz, csókot nyomott az arcára és azt mondta: "Siess haza, kedves! A lottót el ne felejtsd!" Soká integettek még egymásnak a nénivel. A bácsi hangjában őszinte szeretet volt. A második mondatával megtörte a varázst, de a jókedélye megmosolyogtatott. Örültem, hogy láttam ezt a jelenetet, kedvesen bohókás volt, feldobta a délutánom. :)

  VálaszTörlés
 49. ... az egyik vendég bácsi, aki mindig kedves és jókedvű, az a fajta, akit vár az ember és mindig feltöltődik tőle, aki találkozik vele. nemrég tudtam meg, hogy olyan súlyos szívbeteg, hogy szó szerint bármelyik pillanatban belehalhat... :S

  Magvas Judit

  VálaszTörlés
 50. ... a két fiú, akik a szülinapi összejövetelünkön egyetlen tangóharmonikán játszottak kettecskén igen össze-vissza. :)

  VálaszTörlés
 51. ...egy hallgatóm, aki megerősítést adott, hogy működik, amit csinálok.

  VálaszTörlés
 52. ...a bácsi a buszmegállónkból, aki szeretettel beszélt az öreg kutyusáról.

  VálaszTörlés
 53. A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az, az anyukám, mert ma érkeztem haza az egyetemről.

  VálaszTörlés
 54. ..... az egyik kis ügyes tanítványom! :)

  VálaszTörlés
 55. Cseh Violetta29/11/12 19:05

  Anyukám volt, aki még betegen is ebédet főzött nekünk.

  VálaszTörlés
 56. A legjobb barátnőm, csak azért, mert VAN!:)

  VálaszTörlés
 57. ...ovis csoportomba járó egyik kisfiú nagymamája nagylelkű, önzetlen, fáradtságot nem kímélő felajánlást tett a szerdán megrendezésre kerülő nyílt Télapó-várás sikeres megrendezéséhez és 25 gyermek óriási öröméhez!

  VálaszTörlés
 58. ...ovis csoportomba járó egyik kisfiú nagymamája nagylelkű, önzetlen, fáradtságot nem kímélő felajánlást tett a szerdán megrendezésre kerülő nyílt Télapó-várás sikeres megrendezéséhez és 25 gyermek óriási öröméhez!

  VálaszTörlés
 59. Erika Cintia29/11/12 19:48

  ...Egy fiatal kerekesszékes férfi, aki őszintén beszélt arról, hogyan jutott-önhibáján kívül- kerekesszékbe, hogyan tudott megbírkózni a helyzettel és önmagával, és hogyan találta meg az igaz szerelmet nálunk, a rehabon :)

  VálaszTörlés
 60. ... a szüleim, akik minden áldott nap ugyanakkorra figyelemmel és érdeklődéssel hallgatják a munkahelyi beszámolóimat, mindennap nagyon jól esik, hálás "közönség" :)

  VálaszTörlés
 61. ... a nagymamám, akinek odaszóltam, hogy viszek egy kis torta kóstolót neki és fél óra alatt összedobott nekem egy nagyon finom ebédet.

  VálaszTörlés
 62. ...az a ellenőr hölgy aki annyira meglepődött hogy köszöntem neki hogy széles mosollyal köszönt vissza:)

  VálaszTörlés
 63. ...a barátnőm, aki mindig, amikor magam alatt vagyok, vagy csak egyszerűen rossz napom van, akkor mosolyt csal az arcomra, elfelejtek minden rosszat, és végül vele együtt nevetek. Remélem sosem ér véget ez a barátság. Köszönök neki mindent.:)

  VálaszTörlés
 64. ...eletem parja, aki mellett minden nap ugy erzem, hogy en vagyok a vilag legszerencsesebb kicsi felesege :) es ma meg a kedvenc vacsoramat is fozte nekem :)

  VálaszTörlés
 65. ... a baránőm és egyben munkatársam Liza, aki képes volt munkaideje lejárta után, majdnem egy órát mellettem állni és segíteni, egy olyan dologban, amiben Ő már profi, én pedig csak most tanulom. Amikor látta az arcomon az első kétségbeesés jeleit, tudta, hogy mit kell mondani, és hogyan kell biztatni, hogy: igen, te is megtudod csinálni. :)

  VálaszTörlés
 66. A munkatársaim,akivel Milánóban kirándulunk :)

  Soós Lászlóné

  VálaszTörlés
 67. ...a volt kórustársam munkatársai, akik meglepetésből a csütörtöki lazulós napra titokban odahívtak minket egy minikoncert erejéig. hozzáteszem, az első koncertünk volt, és nagyon-nagyon jól sikerült:)

  VálaszTörlés
 68. ... a szerelmem, akiről tudom, hogy utálja a partyzenét, mégis képes volt velem eljönni a gólyabálra és táncolni. Apróság, de nekem nagyon jól esett. :)

  VálaszTörlés
 69. ... a barátom, aki szavak nélkül is tudja, hogy mire van szükségem, ha rosszkedvű vagyok:)

  VálaszTörlés
 70. ...az 1 éves Kislányom, ami kitartóan figyel, tanul, utánoz és mindennap meglep valami új tudással, amit aznap látott a világban!

  VálaszTörlés
 71. Keresztes Petra30/11/12 23:06

  ...egy barátnőm, akit nagyon régen láttam és megtudtam beszélni vele olyan dolgokat, amik régóta nyomták szívemet és a végén már vígan kacarásztunk

  VálaszTörlés
 72. ...tulajdonképpen mindenki, akiről tudom, hogy mindjárt "rászakad" a világ de ennek ellenére képes arra, hogy tovább menjen, pozitívan gondolkodjon, mosolyogjon és másokat is mosolyra derítsen :)

  VálaszTörlés
 73. ...a tanárom, aki minden kérdésre tudja a választ és aki egy száraz tananyagot is érdekessé tud tenni.

  VálaszTörlés
 74. ... a barátnőm aki egy pillanatig se halogatja a lehetőséget, ha "élhet", bárhol, bármikor, bárkivel adódjon is.

  VálaszTörlés
 75. a szobatársam, mert akkor is elvisel, amikor még nekem is nehezemre esik. :)

  VálaszTörlés
 76. egy néni a villamoson, aki ma cukorral kínált, mikor nagyon köhögtem, és ezzel jóvá tette az amúgy rosszul indult napomat. :)

  VálaszTörlés
 77. Keresztes Ádám1/12/12 12:24

  édesanyám, aki minden egyes nap próbálja jobbá tenni életünket, megadni ami az életemhez kell és az ő szeretetére van a legnagyobb szükségem. :)

  VálaszTörlés
 78. a kicsi-nagy fiam (no meg a huga) aki mindig segít láttatni az élet napfényes oldalát.

  VálaszTörlés
 79. a kicsi-nagy fiam (no meg a huga) aki mindig segít láttatni az élet napfényes oldalát.

  VálaszTörlés
 80. a férjem, akibe tíz év után is szerelmes vagyok :)

  VálaszTörlés
 81. ... egy általános iskolai osztálytársam, aki lenyűgözően nézett ki, és lenyűgöző dolgokról beszélt!

  VálaszTörlés
 82. A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az a KISÖCSÉM. Számomra már puszta jelenléte is figyelemreméltó.

  VálaszTörlés
 83. Névtelen1/12/12 21:45

  az édesanyám, aki mindent megtesz azért, hogy a négy gyerekét tisztességesen fel tudja nevelni! :)
  Páll Alexandra

  VálaszTörlés
 84. ...a párom, aki apróságokkal fel tud vidítani - pédául ma is - elkísér vásárolni, megnézi velem a kedvenc romantikus filmjeimet :)

  VálaszTörlés
 85. apa... Mindent megtesz azért, hogy azoknak akit szeret mindent, de még annál is többet megadjon - azon ritka emberek egyike, aki nem csak az anyagiakra koncentrál, de odafigyel az emberekre is és ahol tud segít :)
  (Kacsa néven követlek, a FB-on Dorie Chan vagyok - és köszi a játékot!)

  VálaszTörlés
 86. ... az évfolyamtársam, aki motivál, hogy tartsak ki a vizsgák ellenére. :)

  VálaszTörlés
 87. újszülött kislányom.

  VálaszTörlés
 88. az Anyukám, akivel annak ellenére, hogy csúnyán összevesztem sem gondolnám SOHA másképp!

  VálaszTörlés
 89. ...az a Párom, aki mellettem van a bajban, és segít kihozni belőlem a legjobbat.

  VálaszTörlés
 90. ... a szerelmem, aki minden reggel ágyba hozza a kávét és elmondja, mennyire imád és gyönyörűnek lát. Egy ilyen reggel után már jöhet BÁRMI. :)

  VálaszTörlés
 91. a kislányom óvónői, akik ma is egy szuper napot hoztak össze:)

  VálaszTörlés
 92. ... a kisboltos néni, aki felhivta a figyelmemet, hogy ismét lehet akciós műzlit kapni:)

  VálaszTörlés
 93. A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az a portás bácsi a kollégiumban, aki a bosszús reggeleket is szebbé tudja tenni a "Jó reggelt"-jeivel.

  VálaszTörlés
 94. Névtelen3/12/12 14:33

  az a takarítónő akivel munka után találkozunk és olyan derűssé tudja tenni a fáradt reggeleinket a kedves üdvözléseivel, hogy ízibe jobb kedvre derülünk :)

  VálaszTörlés
 95. Jajj nagyon tetszik a Postbook oldal. :)
  ....a legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az barátnőm 1,5 éves kislánya, aki olyan szép mint egy angyal, és mindig mosolyra fakaszt. :D

  VálaszTörlés
 96. Névtelen3/12/12 15:01

  A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az a barátom,akinek nem régen született meg a kislánya és féltő gonddal igyekszik nevelgetni őt, bár még csak barátkozik az apasággal. :)

  Csilla

  VálaszTörlés
 97. ...a 3 éves kisfiam, aki bár "más", mint a többi, mégis minden egyes nap körbemosolyogja a világot :)!

  VálaszTörlés
 98. Varga Rita3/12/12 15:59

  ...a férjem, akitől minden nap tanulok valamit.

  VálaszTörlés
 99. Névtelen3/12/12 18:42

  A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az anyukám, aki ha fáradt is, mindig van rá ideje, hogy átbeszéljük a dolgokat..:)

  Cs.Réka

  VálaszTörlés
 100. Magyar Hajnal énektanárnőm, aki egy áldás:)

  VálaszTörlés
 101. A Kedvenc Tanárom, Aki ahányszor csak meglát minket a Párommal, örökösen mosollyal fogad és kivétel nélkül mindig bearanyozza a napunkat. A tudása pedig emberfeletti. (:

  VálaszTörlés
 102. A Kedvenc Tanárom, Aki ahányszor csak meglát minket a Párommal, örökösen mosollyal fogad és kivétel nélkül mindig bearanyozza a napunkat. A tudása pedig emberfeletti. (:

  VálaszTörlés
 103. Az én gyönyörűséges unokámmal találkoztam ma is!
  Két és féléves, annyira angyali, még ártatlan és őszinte!
  Minden perc ajándék, amit együtt tölthetünk!

  Üdvözlettel:
  Ágnes Napocska Ambrus

  VálaszTörlés
 104. ... az a legjobb barátnőm, aki egy tragikus autóbalesetben, elvesztve egy ismerősét, 3 hete kórházban, mozdulatlanul fekve, is képes megőrizni a humorérzékét! csodálatos ereje van!

  VálaszTörlés
 105. ...az Anyukám és Húgom, akik külön-külön gondoltak rám, és hazaérve mindketten egy-egy finom péksütivel leptek meg engem, az otthon tartózkodót. Az ilyen apró figyelmességeket nem tudom eléggé megköszönni nekik!

  VálaszTörlés
 106. Névtelen5/12/12 16:23

  Szia. A nevem Mákos Dóra Barbara, csak így tudok hozzászólni mivel se google fiókom, se semmi.ň
  Szóval:

  ... az a hajléktalan, aki a Keleti pályaudvarnál a kutyájával kéreget pénzt. Csinos kis sapka, kis kabát a kutyán, előtte tányérban étel és víz, hogy a hidegben legalább a kutyusnak jusson valami. Tényleg nem magának kéri a pénzt, hanem a kutyának, ez számomra megható.

  VálaszTörlés
 107. Névtelen5/12/12 16:24

  az a mindig mosolygós postásbácsi, mert végre csak egy belföldi tértivevényt hozott vissza és semmi számlát juhuuu !!!

  VálaszTörlés
 108. Az a pont ma 5 hónapos pici fiam, aki bár kissé nehezen, de több türelemmel viselte az 1 órás gyógytornát,mint a legtöbb felnőtt!!:)

  VálaszTörlés
 109. Névtelen5/12/12 16:30

  ....... az a régi ismerősöm, akivel ma véletlenül összefutottam és megnevettetett :-)

  Molnár Niki

  VálaszTörlés
 110. az a hölgy, aki végállomásig állt a tömött metrón csomagokkal a kezében, csak mert nem szerette volna felkelteni azt az utast, aki alvás közben sikeresen két helyet is elfoglalt :)

  VálaszTörlés
 111. Névtelen5/12/12 16:33

  ...a húgom,aki egy pillanatra sem tört össze, mióta Anyu Angliában van.

  VálaszTörlés
 112. az a baratom aki hazahozott az erdobol egy nagy seta utan,hogy minel elobb atmelegedjek.

  VálaszTörlés
 113. Névtelen5/12/12 16:40

  A gyermekorvosunk, aki nem égett ki ebben a rendszerben, idős kora ellenére sem. Sohasem fogad el pénzt, de mindig mosolyog. Ambrus E. Timi

  VálaszTörlés
 114. a kislányom, aki figyelemre méltó módokon tudja előadni, hogy miért kell még egy pez cukorkát megennie:)

  Gál Szilvia Ida

  VálaszTörlés
 115. A párom, aki minden nap levesz a lábamról...:)

  VálaszTörlés
 116. ...a kiskutyám doktorbácsijának asszisztense, egy idős néni, Egérkének hívják, tudja az összes páciensnek a nevét, a kiskutyám nagyon fél a doktorbácsitól, Egérke megfogja a hátát, simogatja, és a kutyusom már nem is fél annyira, még a remegést is elmulasztja, szerintem varázs kezei vannak:) mindez egy csepp kis budavári rendelőben:)

  VálaszTörlés
 117. ...egy buszsofőr, aki szájhúzás és udvariatlanság helyett mosollyal és kedvességgel adta át nekem a buszon vásárolt menetjegyet :) természetesen azt is megvárta, hogy elérjek egy kapaszkodóig :)
  nekem most ő a "hétköznapi hősöm" :)

  VálaszTörlés
 118. a Szerelmem, aki nem csak a mait, hanem minden napomat széppé varázsolja! <3

  VálaszTörlés
 119. A lányom, aki felhívott ma este, hogy elmondja, nagyon örül annak, hogy ennyire jó a kapcsolatunk egymással, és hogy nekem mindent elmondhat.

  VálaszTörlés
 120. ...az OTP ügyintéző aki segített nekem ma olyan dolgot is elintézni ami nem lett volna a kötelessége ,sőőőt akár bajba is kerülhetne miatta ,de mosolyogva megtette :)

  VálaszTörlés
 121. Névtelen5/12/12 18:52

  a 3 és fél éves kislányom, aki vicceseket mond, meg a félévesem, aki annyira cuki.

  VálaszTörlés
 122. Az édesapám, aki tudja, hogy imádom a főztjét, ezért ínyenc vacsorával várt itthon.

  VálaszTörlés
 123. A csoporttársam, aki rájött arra, miért nem megy nekem a tornafeladat és segített, hogy sikerüljön.

  VálaszTörlés
 124. a polgárőr bácsi, aki leállította miattam a forgalmat a forgalmas járdán! :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...