2012. november 11., vasárnap

Design desszertek, amik finomak is!

Mióta a tehetséges emberekkel ennyire intenzíven foglalkozok, észrevettem, hogy az anyaság milyen kreatív energiákat tud megmozgatni a nőkben! Mondjuk azt el sem tudom képzelni, hogy marad idejük a nevelés mellett a hobbijukkal is foglalkozni, de tény, hogy egyszerűen fantasztikus, mikre lesznek képesek. Van, aki olyan dologba kezd bele, amihez köze sem volt a szülés előtt, de van olyan is, aki rég dédelgetett álmát váltja valóra. Kádár Lilla és Gyetvai Judit is anyukák, akik lopott, szabad perceikben a desszertek világában érzik igazán otthon magukat.

fot 4
fot 2


Már jó ideje követem a lányok Cuppcake blogját, és meg is beszéltük, hogy készítünk majd valami pandás finomságot közösen…hát erre a nagy találkozóra kb. fél évet kellett várni, de megérte, mert amikor végre összejött, nem tudtam betelni a látványtól és a mennyei ízektől. Lilla és Judit nagyon elkényeztetett engem, rengeteg pandás desszerttel készültek, amik közül párat közösen fejeztünk be. Így készül például a közkedvelt popcake:

fot 1
DSC_0136

Így pedig a cupcake, amit egy CsipkeDesign-os tartóval ruháztam fel:

fot 2
fot 1

Ezen kívül még volt macaron, és más finomságok is, de minden fontos részletet a receptekkel kapcsolatban a Cuppcake blogon találtok, itt!!!

fot 5
fot 3 
Igazi csajos délután volt ez, tüsténkedtünk a konyhában, miközben jókat beszélgettünk. Kiderült, hogy Lilla és Judit hamar jóbarátnők lettek, amikor a férjeik bemutatták őket egymásnak. Miután megszülettek a gyermekeik, egyre többet sütögettek közösen, majd egy New York-i út hatására a cupcake került előtérbe. Aztán egyre többféle édességet készítettek, majd egészen odáig jutottak, hogy desszertasztalokat találtak ki és állítottak össze. Ez alatt azt kell érteni, hogy ilyenkor designosan “felöltöztetik” a sütiket, majd mint a stylistok, összhangba helyezik őket, a többi kiegészítővel és dekorral együtt.

IMG_9140
_MG_8958
IMG_3016
IMG_3058 
Biztosan ti is voltatok már úgy vele, hogy nagyon jól nézett ki egy süti, de amint beleharaptatok elszállt minden illúziótok. Hát azokkal az édességekkel, amiket a lányok készítenek, ez nem fordulhat elő, és ezt tapasztalatból mondom:) Imádtam a pandás cupcake-et, ami házi baracklekvárral volt töltve, és a csokikrémes macaront is!!! Így a végére pedig itt van még egy zseniális bagoly torta, amiről még video is készült az ÉVA magazin számára.

40764.baglyosmuffinhalloweenra.w

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...