2011. augusztus 2., kedd

Matricát a falra!

Már évek óta imádom a falmatricákat, mert szépek, ötletesek, sokféle létezik belőlük, és egyedien lehet vele dekorálni a lakás bármelyik részét.  Csak rájuk nézel, és máris jó érzés tölt el, hiszen különleges hangulatot varázsolnak az otthonodba, és a te stílusodat tükrözik vissza.

    Riazi Residence 8fbc772e

Az általános az, ha a nappalit vagy a hálószobát díszíti egy falmatrica, de manapság már a konyhába, fürdőbe, vagy éppen a villanykapcsoló köré is fel lehet tenni őket. Használatuk nagyon egyszerű, ha pedig megunnád  és le szeretnéd cserélni, simán le lehet szedni, nyomot sem hagy a falon.

53368821_io5fi90f_c fd336936
RF- 11.549-2Tcompetition-win-stickers-by-hu2-design-1wall-stickers-for-kitchen-design-1
PARKBENCH

A választék tényleg sokszínű, ha valakit például az állatok, híres emberek, városok, a különböző feliratok, vagy éppen a divat érdekel, azok is megtalálhatják a megfelelő matricát maguknak. Ha pedig ezek után is kell még egy kis extra, akkor újdonságként ott vannak a tükröződős és az írható variációk is.

8753fcd4 382
84839539_0LwZlCbE_c Rf- 16.16-2 81481644_S9xALmur_c

Sok falmatricát meg lehet rendelni az interneten, én a legjobb választékot a walltrend oldalán találtam, de személyesen is meg lehet őket vásárolni például az Insitu vagy az Innoshop design üzletben Budapesten. Az Insituban ráadásul még olyan matricákat is találsz, amiket az ottani csapat tervez és kivitelez, ezek a wonderwall fantázia nevet kapták.

Budapest látképe az Innoshop falmatricáján        insitu

Visszautalva az előző, “Magyaros design” bejegyzésemhez, kiderült, hogy még falmatricában is léteznek igazi hungarikumok. Tavaly télen a Hello Design Ügynökség egy pályázatot írt ki, “Magyar Falmatrica Bajnokság” címmel, ahová természetesen olyan alkotásokat vártak a jelentkezőktől, amiknek hazai vonatkoztatása van. Az első helyezést pedig Erdélyi Ilona, “Tyúk és leves” című munkája érdemelte ki. A többi magyaros falmatricát itt tudjátok megnézni: http://blog.hellodesign.hu/2010/04/23/a-legjobb-magyar-falmatricak/.
1 (1)
Személyes kedvencem pedig az a matrica, amit megterveztettem, merthogy azt is lehet, utána pedig már csak egy jó nyomda kell, ahol formára vágják. Én imádom, ha a szobám tele van emlékekkel, és már jó ideje szeretnék egy nagy keretet a főfalamra, amibe aztán jó sok fényképet tehetek. Hát ezt a bizonyos képkeretet nem találtam meg, ezért döntöttem végül a falmatrica mellett, ami úgy lett megtervezve, hogy annak a kereteibe tudom majd tenni a kedvenc fotóimat, csak egy kis blue tack kell még hozzá…na meg hogy kitaláljam milyen színű legyen!  A másik favorit természetesen egy pandás matrica.

 dori_faltetko_terv  2787805_96x2oj9y_c

Remélem kedvet kaptatok egy kis faldekoráláshoz. Ha beszereztek egy falmatricát, vagy éppen már van is nektek,  küldjetek egy fotót róla, és megmutatjuk a többieknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...