2011. október 26., szerda

Amikor a bloggereket fotózzák…

Rendhagyó módon most nem egy magyar alkotóról írok nektek, hanem folytatom az előző postomat, amiben már megemlítettem, hogy nem is oly rég a Fashion Guide szervezett nekünk, bloggereknek egy sajtótájékoztatót. Ezen az eseményen nem csak szimplán bemutatkoztunk a sajtó képviseletének, hanem fotóztak is minket, ráadásul több koncepcióban.

 _ZMP0307

A vezető vonulat az volt, hogy a Fashion Guide bloggerei meghívták a számukra legkedvesebb embert, aki a divatszakmában dolgozik, és velük együtt kaptak minket lencsevégre. Így vendégeink voltak: Kovács Adél a Kepp Showroom tervezője, Tóth András a USE unused tervezője,Tamara Barnoff divattervező, Szűcs Péter a Marie Claire vezető szerkesztője, Benes Anita divattervező, Simonovics Ildikó, a Kiscelli múzeum divattörténésze, Balla Vivienne, divatfotós, Mannheim Patrícia, a Plus Size Model Agency Budapest vezetője, Pataki Ági exmodell, filmproducer, és Wild Judit, a vadjutka ékszerek tervezője. Minket és meghívott vendégeinket a fenti képen láthatjátok. Természetesen olyan képek is készültek, amiken külön szerepel az adott blogger és az a személy, aki számára a legkedvesebb.

_ZMP0124 _ZMP0245 
 _ZMP0359 _ZMP0331

Az előző cikkemben már olvashattátok, hogy én Wild Juditot, a vadjutka ékszerek készítőjét hívtam meg, de a fenti képeken láthatjátok Chaby-t, a Smize Divat bloggerét, Festy-t, a Festy In Style íróját és Regős Adrient, az Annenn blog egyik szerzőjét is. Festy-t már ismerhetitek, hiszen az “Őszi Látomás” című postomat vele készítettem el közösen, Chaby egyedi stílusával és fotóival mutatja be a férfi street fashion világát, Adrienn és Marianna kettőse pedig a divatról alkotott különc véleményüket, látásmódjukat adják át az olvasóiknak. Ezek után még lefotóztak minket a kedvenc tárgyunkkal is, hogy a stílusunkat még jobban megismerje mindenki. Természetesen én egy vadjutka nyakláncot választottam.

_ZMP0443 _ZMP0066
_ZMP0157 _ZMP0277

Mellettem Emese, a Topánka blog szerzője stílszerűen egy cipőkről szóló könyvet választott, Rebeka, a LaRiNNe bloggere egy szép vintage nyakláncot, végül pedig Vajda Mályi Zsuzsa, a Reggeli Tiffanynál című blog írója és a Fashion Guide főszerkesztője a kedvenc gyöngysorát hozta el a fotózásra. Természetesen a többi bloggert is megismerhetitek, ha ide kattintotok, illetve az alábbi képen is láthatjátok őket.

_ZMP0413

Remélem a jövőben egyre több blogot ismertek meg és követtek majd, esetleg ti is elkezdtek írni egyet, mert nagyon jó dolog, hogy ezen keresztül ki tudod fejteni a véleményedet, nézetedet azzal kapcsolatban, ami a legjobban érdekel. Ezért is örültem ennek a fotózásnak, mert így sokan láthatják, hogy én mit választottam a küldetésemnek…a magyar alkotók és kreatív emberek legsokrétűbb bemutatását, de ti ezt már nagyon is jól tudjátok!

2 megjegyzés:

  1. Névtelen11/9/13 18:08

    Sajnos Mannheim Patrícia egy csaló!

    VálaszTörlés
  2. Névtelen11/9/13 18:09

    Sajnos Mannheim Patrícia egy csaló!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...