2013. március 14., csütörtök

Kampányoljunk a magyar termékekért!

A Breslo.hu Magyarországi Kreatív Közösség- egy olyan online felület, ahol kiállíthatod, eladhatod a munkáidat vagy vásárolhatsz egyedi készítésű tárgyakat, önálló magyar alkotóktól. A csapat küldetése egy olyan befogadó világ létrehozása, amely felkarolja a kreativítást és segít az embereknek abban, hogy azzal foglalkozzanak, amivel szeretnének.A Breslo csapata nemrég kitalált egy kampányt, ami azt szorgalmazza, hogy minél több magyar terméket vásároljunk.


Kísérlet három lépésben - Mi történne, ha egy napon mindenki csak magyar terméket vásárolna?


Ez egy olyan kísérlet, ami felhívja Magyarország figyelmét arra, hogy létezik alternatíva a kínai termékekkel szemben. Győzzünk meg minél több embert arról, hogy alkalomadtán helyi termékeket vásároljanak. Látogassátok meg a kampány oldalát és osszátok meg a legkreatívabb ötleteiteket, hiszen most díjazzák a válaszaitokat. Csak válaszolni kell arra a kérdésre, hogy szerintetek mi történne, ha egy napon mindenki csak a mi termékeinket vásárolná? Mindezt március 31-ig tehetitek meg, utána kezdődik a kampány következő állomása.


A magyar kézművesek legújabb generációja díjazza majd a legjobb válaszokat. 10 magyar alkotó eltökélt szándéka, hogy megmutassa mi az igazi magyar minőség. Népi motívumokkal díszített táskák, dísztárgyak, kézi munkák, humoros játékok, eredeti ékszerek, festett tornacipők várják a résztvevőket.Hogy kik ezek? Itt megismerhetitek ŐketTámogasd te is kezdeményezést!

Háromféle bannert készítettek elő, melyek közül választhattok, hogy támogatásotokról jelet adjatok. Segítsetek Ti is a népszerűsítésben, hogy az információ minél több emberhez eljusson. A bannereket innen
tölthetitek  le.
Ha nincs saját blogotok, A Breslo csapata annak is örülne, ha meglátogatnátok őket a Facebookon. Keressetek valamit, ami elnyeri tetszéseteket a kampányalbumból.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...