2013. március 10., vasárnap

Szépítsük az Otthonunkat - Egy magyar fali tároló története

Egy házaspár úgy döntött, hogy szeretnének egy saját lakást Budapest környékén, Tordason. Az építkezést 2008-ban befejezték, de a végére Kriszta és férje is belekóstolt egy kicsit a barkácsolásba, hiszen ők festettek ki és tették le a meleg burkolatokat. Ezt egyáltalán nem bánták, sőt, meg is szerették és egyre több lakberendezési dolgot kezdtek el saját maguk készíteni. Ők alapították meg az OdorsHome-ot, fő profiljuk pedig egy nagyon egyszerű, de annál praktikusabb fali tároló:)


Egy örökmozgó kos vagyok, aki mindig új és újabb kihívást és célt keres magának. Régóta motoszkált bennem a vágy, hogy valamit én magam is alkossak, valami olyat készítsek, amiben ügyes vagyok és másnak örömet szerezhetek vele. Mindez a párommal együtt válhatott  valóra, akivel együtt (sz)építjük otthonunkat, miközben egy remek hobbit és csodálatos érzést fedeztünk fel: ez az alkotás öröme. Együtt ötletelünk, álmokat szövünk és megpróbáljuk megvalósítani őket. " - mondta Kriszta.


Eleinte még még csak pár ilyen tárolót készítettek, nagyon sok idő alatt, de szép lassan, ahogy a rendelések is szaporodtak, már komolyabb gépeket szereztek be és egyre letisztultabb termékek születtek. Ezek a fali tárolók nyers fenyőből készülnek, lehet így is kérni tőlük, de bármilyen színre be is lehet festeni. A tároló alapjáért és elkészítéséért természetesen a család férfi tagja a felelős, Kriszta pedig kitalálja a designt és megvarrja a tároló textil részeit, de a prototípusokat még mindig az Anyukája készíti el...igazi családi vállalkozás, imádom:)


Ahogy láthatjátok, számos textil közül lehet választani, így abszolút személyre lehet szabni a fali tárolókat, ami azért is fontos, mert általában sokkal jobban érezzük magunkat úgy az otthonunkban, hogyha egyedi berendezési tárgyak vesznek körbe minket, amik a saját ízlésünket tükrözik vissza. 


Jó sok textil közül lehet kiválasztani a számunkra tetszőt.

A standard OdorsHome fali tároló három rekeszes, és függőleges, de hát ugye nem biztos, hogy minden lakásba pont így férne el , ezért Krisztáék ahogy csak lehet, igazodnak az igényekhez. Készült már 1, vagy 4 rekeszes, de vízszintes is belőle. 

És hogy miket lehet benne tárolni? Bármit:) Kicsiknek és nagyoknak, hálóban és fürdőben, magazinokat, iratokat, játékokat, sálakat, ruhákat, hiszen készülnek vízálló és merevített tárolók is. Krisztáék eddigi legnagyobb büszkesége pedig az, hogy New Yorkból kaptak egy megrendelést, ahol több ilyet is rendeltek egy óvodába!!!


Zsebkendő tároló a kocsiba, párnahuzatok és tetőtéri ablak függönyök is készültek már az OdorsHome-nál
Az OdorsHome termékpalettája folyamatosan bővülni fog a jövőben, úgyhogy keressétek Őket bátran bármilyen kívánsággal, hiszen hihetetlen nagy szeretettel valósítják meg az álmaitokat:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...