2012. május 29., kedd

A Marks&Spencer Festy-vel fiatalodik.

A barátnőmet, Festy-t nagy megtiszteltetés érte, ő lehetett itthon a híres márka fiatalos arca. Külföldön már évek óta nagyon népszerűek a divatblogok és a szerző bloggerek. Az elektronikus naplókat több millióan olvassák naponta, és ma már nem egyszer a bloggerek közülük kerülnek ki legnagyobb divatmárkák arcai.

festy-marks&spencer-kirakat17 (1)



festy-kirakat9

Napjainkban egy fontos, talán történelmi pillanatnak lehettünk tanúi, amikor egy jelentős nemzetközi divatmárka, a Marks&Spencer úgy döntött, hogy az új promóciós kampányában egy magyar bloggerrel együtt szeretne közreműködi. A megbízható minőségű, kiváló termékeket forgalmazó angol divatcég nyitni kíván a fiatalabb korosztályok felé, ezért az egyik legígéretesebb magyar bloggert, a Festy in style szerzőjét választotta reklámarcának.

festy-M&S-szorolap

A Marks&Spencer Aréna Plázában és az Allee Bevásárlóközpontban található üzleteinek kirakatában már megjelentek Festy életnagyságú fotói és az általa ajánlott outfit-ek. Emellett Festy az üzletekben és a blogján is öltözködési és stílustanácsokkal látja el a hozzá forduló vásárlókat.
„Alig akartam elhinni, amikor Londonból a Marks&Spencer központjából visszaírtak, hogy elfogadták a kampányt. Hihetetlen érzés volt! Úgy gondolom, hogy ezzel valami elkezdődött.” – mesélte Festy.

Gratulálok:)

www.festyinstyle.com
http://www.marks-and-spencer.hu
Fotó: Arian Illusion
Design: Om Design

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...